Sam's Artisans Kožený náramok Five-Star chirurgická oceľ INRM239 Farba: 23

Sam's Artisans Kožený náramok Five-Star chirurgická oceľ INRM239 Farba: 23

Sam's Artisans Kožený náramok Five-Star chirurgická oceľ INRM239 Farba: 23

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sam's Artisans Kožený náramok Five-Star chirurgická oceľ INRM239 Farba: 23 - popis produktu

Celkový vzhľad náramku je kombináciou čierneho koženého materiálu, modernej ozdoby a zapínacej spony z nerezovej ocele. Päť kožených remienkov vytvára elegantný a luxusný vzhľad. Dvaja z nich sú hladké a ploché s prirodzenou textúrou kože. Tretí je plochý spletený z tenkých pramienkov kože. Posledné dva sú hladké kožené kordy. Čierna koža je skôr matná s prirodzenou textúrou. Na hladký remienok je navlečená hladká vypuklá stredová doštička z kartáčovanej (brúsenej) ocele. Zapínanie je na oceľovú sponu s magnetickou poistkou. Spona s magnetickou poistkou aj vypuklá stredová ozdoba sú z nerezovej ocele 316L. Oceľové dieliky sú finišované do matného vzhľadu. Sú hypoalergénne s minimálnym obsahom niklu. Náramok tak môžete nosiť po celý deň bez negatívneho vplyvu na pokožku. Kožu náramku pravidelne ošetrujte napr. impregnačným tukom na koži s glycerínom a včelím voskom. Neodporúčame kožený náramok vystavovať dlhodobo styku s vodou. Koža sa môže natiahnuť. Dĺžka náramku: 21,0 a 23,0 cm. Šírka náramku v mieste zapínania: 1,4 cm. Jednotlivé kožené prvky sú široké max. 0,6 cm. Hmotnosť približná: 21,8 g.  

Produkt Sam's Artisans Kožený náramok Five-Star chirurgická oceľ INRM239 Farba: 23 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kožené náramky, patrí pod značku Sam's Artisans, v ponuke predajcu iOcel.sk.

Sam's Artisans Kožený náramok Five-Star chirurgická oceľ INRM239 Farba: 23 - parametre produktu

Sam's Artisans Kožený náramok Five-Star chirurgická oceľ INRM239 Farba: 23 - história ceny a dostupnosti

Sam's Artisans Kožený náramok Five-Star chirurgická oceľ INRM239 Farba: 23 - ďalšie zaujímavé produkty

Sam's Artisans Kožený náramok Five-Star chirurgická oceľ INRM239 Farba: 23 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?