Sam's Artisans Kožený náramok Ballinator chirurgická oceľ INRM200 Dĺžka: 20,5

Sam's Artisans Kožený náramok Ballinator chirurgická oceľ INRM200 Dĺžka: 20,5

Sam's Artisans Kožený náramok Ballinator chirurgická oceľ INRM200 Dĺžka: 20,5

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sam's Artisans Kožený náramok Ballinator chirurgická oceľ INRM200 Dĺžka: 20,5 - popis produktu

Nadčasový dizajn sa skrýva v minimalistickom vzhľade koženého náramku. Tvoria ho tri čierne pásky. Dva kožené a jeden s kovovými korálkami. Na krajoch je jeden kožený remienok s prirodzenou textúrou kože. Druhý má korálky z nerezovej ocele ručne navlečené na pevnú šnúrku tak, že guličky sú v dvoch radoch a vytvárajú cik cak vzor. Tretí je prepletený z dvoch tenkých pramienkov čiernej kože. Z matného vzhľadu kože krásne vystupujete jej textúra. Oceľová spona s magnetickou poistkou slúži na bezpečné a ľahké zapínanie. Spona je nerezovej ocele má striebristo bielu farbu s kartáčovanou textúrou. Kožu pravidelne ošetrujte napr. včelím voskom alebo tukom na koži. Kožený náramok nie je vhodné dlhodobo namáčať vo vode. Môže sa vám natiahnuť. Dĺžka náramku: podľa varianty.  Šírka náramku: 1,0 - 1,5 cm. Hmotnosť približná: 17,2 g.

Produkt Sam's Artisans Kožený náramok Ballinator chirurgická oceľ INRM200 Dĺžka: 20,5 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kožené náramky, patrí pod značku Sam's Artisans, v ponuke predajcu iOcel.sk.

Sam's Artisans Kožený náramok Ballinator chirurgická oceľ INRM200 Dĺžka: 20,5 - parametre produktu

Sam's Artisans Kožený náramok Ballinator chirurgická oceľ INRM200 Dĺžka: 20,5 - história ceny a dostupnosti

Sam's Artisans Kožený náramok Ballinator chirurgická oceľ INRM200 Dĺžka: 20,5 - ďalšie zaujímavé produkty

Sam's Artisans Kožený náramok Ballinator chirurgická oceľ INRM200 Dĺžka: 20,5 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?