Samonabíjacia puška CZ BREN 2 Ms 11

Samonabíjacia puška CZ BREN 2 Ms 11" / ráže .223 Rem. CZUB® – Čierna (Farba: Čierna)

Samonabíjacia puška CZ BREN 2 Ms 11

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Samonabíjacia puška CZ BREN 2 Ms 11" / ráže .223 Rem. CZUB® – Čierna (Farba: Čierna) - popis produktu

Semi-auto puška CZ BREN 2 Ms .223 REM 11'

Čisto samonabíjací variant útočnej pušky CZ BREN 2 je navrhnutá na základe skúseností najnáročnejších užívateľov z radov špeciálnych jednotiek a ozbrojených zložiek operujúcich kdekoľvek na svete aj v tých najdrsnejších klimatických podmienkach.

Jednoduchá konštrukcia, extrémna spoľahlivosť, vysoká presnosť, nízka hmotnosť, skvelá ergonómia a obojstranné či ľahko prestaviteľné ovládacie prvky. To sú kľúčové vlastnosti zbraní zo série CZ BREN 2.

Samonabíjacie modely CZ BREN 2 Ms v populárnych kalibroch .223 Rem. a 7,62x39 sú hlavnými zástupcami tejto rady. Od samočinného prevedení sa líšia nemožnosťou streľby dávkou, samostatným predpažbím a štandardizovanou montážnou lištou podľa MIL-STD-1913. Tá sa nachádza len na hornej časti zbrane, čo dodáva užívateľom nové možnosti individuálnych úprav a ladenie zbrane.

Sklopná teleskopická ramenná opora

Dĺžkovo nastaviteľná ramenná opora z vysoko odolného polyméru užívateľovi umožňuje zvoliť optimálnu streleckú polohu v závislosti na telesnej konštitúcii či taktickej výbave. Spúšť je pohodlne prístupná aj pri sklopenej pažbe.

Samonabíjacia puška CZ BREN 2 Ms 11" / ráže .223 Rem. CZUB® – Čierna (Farba: Čierna) - parametre produktu

Samonabíjacia puška CZ BREN 2 Ms 11" / ráže .223 Rem. CZUB® – Čierna (Farba: Čierna) - história ceny a dostupnosti

Samonabíjacia puška CZ BREN 2 Ms 11" / ráže .223 Rem. CZUB® – Čierna (Farba: Čierna) - ďalšie zaujímavé produkty

Samonabíjacia puška CZ BREN 2 Ms 11" / ráže .223 Rem. CZUB® – Čierna (Farba: Čierna) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?