Samolepiaci háčik RD8752, sada 3 kusov

Samolepiaci háčik RD8752, sada 3 kusov

Samolepiaci háčik RD8752, sada 3 kusov

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Samolepiaci háčik RD8752, sada 3 kusov - popis produktu

Moderné háčiky na uteráky bez vŕtaniaTieto lepiace pásky s háčikmi je možné pripevniť na stenu a dvere kuchyne, kúpeľne alebo chodby bez vŕtania. Stačí len odstrániť ochrannú fóliu na zadnej strane viacúčelového háku. Háčiky z nehrdzavejúceho kovu vytvárajú v krátkom okamihu praktický úložný priestor pre uteráky, utierky, župany a oveľa viac. Vo vstupnom priestore poslúžia na zavesenie drobných predmetov ako sú napríklad kľúče. Matný dizajn lepiacich háčikov zaisťuje moderný nádych.Poznámka: Aby ste dosiahli čo najlepšie držanie, pred pripevnením očistite povrch steny alebo dverí. Po odstránení ochrannej fólie prúžky háčikov pevne stlačte a počkajte asi 24 hodín, kým niečo pripevníte.Charakteristika:V sade: 3 samolepiace háčikové lišty, každé so 4 háčikmi - ľahko sa pripevnia na stenu alebo dvereViacúčelové: Ako háčik na uteráky v kuchyni a kúpeľni - na chodbe ako háčik na kľúčeBez vŕtania: pripevnite nástenné háky na lepidlo na hladké povrchy, ako sú dlaždice, kov, drevo atď.Kvalitný kov: moderný a jednoduchý dizajn strieborných lepiacich háčikov perfektne zapadne všadeDetaily: Rozmery každého lepiaceho háčikového pásu V x Š x H: cca 2,5 x 16 x 2 cm - max. Zaťaženie pásika cca 3 kgObsah:sada 3 ks samolepiaca lištaParametre:Rozmery V x Š x H: cca 2,5 x 16 x 2 cmRozmery na háčik V x Š: cca 1,7 x 1-1,5 cmVzdialenosť medzi háčikmi: cca 25,5 cmZaťažiteľné s max. 6 kgHmotnosť jednotlivej tyčinky: približne 40 gVyrobené z nehrdzavejúceho kovuV striebornej farbeRD10028752zent BY01013870444

Produkt Samolepiaci háčik RD8752, sada 3 kusov patrí do skupiny produktov Lepiace pásky, patrí značke RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Lepiaca páska, patrí značke RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Samolepiaci háčik RD8752, sada 3 kusov patrí do skupiny produktov Samolepiace pásky, vyrába ho značka RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Samolepiaci háčik RD8752, sada 3 kusov - parametre produktu

Samolepiaci háčik RD8752, sada 3 kusov - história ceny a dostupnosti

Samolepiaci háčik RD8752, sada 3 kusov - ďalšie zaujímavé produkty

Samolepiaci háčik RD8752, sada 3 kusov - ako nakúpiť najvýhodnejšie?