Sada vertikálnych kvetináčov 2 ks Dekorhome Antracit #6821262

Sada vertikálnych kvetináčov 2 ks Dekorhome Antracit #6821262

Sada vertikálnych kvetináčov 2 ks Dekorhome Antracit #6821262

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sada vertikálnych kvetináčov 2 ks Dekorhome Antracit - popis produktu

Či už ozdobíte prázdne biele steny alebo orámujete terasu zástenou pre viac súkromia, s týmto fantastickým nápadom skladať hrantíky na seba si môžete vytvoriť svoju vlastnú osobnú oázu pohody. Tento terasový kvetináč je vyrobený z TPR (termoplastickej gumy), takže je odolný voči poveternostným vplyvom a UV žiareniu, a preto je veľmi praktický pre celoročné vonkajšie použitie. Každý z kvetinových kvetináčov má vodnú nádržku, ktorá zabraňuje vysychaniu a zároveň podmáčaniu. Záhradný kvetináč sa dá použiť na vytvorenie krásnej výzdoby na balkóne alebo terase a môžete v ňom pestovať kvety, mäkké ovocie, bylinky a ďalšie. Tento systém je prakticky neobmedzene rozšíriteľný a ľahko nastaviteľný v pravom uhle. Terasový kvetináč je navyše rozšíriteľný podľa vašich predstáv. Jednotlivé hrantíky si môžete poskladať podľa potreby a vytvoriť si vlastný dizajn. Jedna sada obsahuje 3 robustné hrantíky na rastliny s nádržkou na vodu a štyri stĺpiky z termoplastického materiálu. Farba:antracitšedohnedá taupe Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:termoplastická guma Rozmery:šírka: 49 cmvýška: 100 cmhĺbka: 16 cm Hmotnosť:5 kg Dodávané v demonte. Balenie obsahuje: 6 x kvetináč na rastliny s nádržkami na vodu a 6 x stĺpik z TPR,Či už ozdobíte prázdne biele steny alebo orámujete terasu zástenou pre viac súkromia, s týmto fantastickým nápadom skladať hrantíky na seba si môžete vytvoriť svoju vlastnú osobnú oázu pohody. Tento terasový kvetináč je vyrobený z TPR (termoplastickej gumy), takže je odolný voči poveternostným vplyvom a UV žiareniu, a preto je veľmi praktický pre celoročné vonkajšie použitie. Každý z kvetinových kvetináčov má vodnú nádržku, ktorá zabraňuje vysychaniu a zároveň podmáčaniu. Záhradný kvetináč sa dá použiť na vytvorenie krásnej výzdoby na balkóne alebo terase a môžete v ňom pestovať kvety, mäkké ovocie, bylinky a ďalšie. Tento systém je prakticky neobmedzene rozšíriteľný a ľahko nastaviteľný v pravom uhle. Terasový kvetináč je navyše rozšíriteľný podľa vašich predstáv. Jednotlivé hrantíky si môžete poskladať podľa potreby a vytvoriť si vlastný dizajn. Jedna sada obsahuje 3 robustné hrantíky na rastliny s nádržkou na vodu a štyri stĺpiky z termoplastického materiálu. Farba:antracitšedohnedá taupe Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:termoplastická guma Rozmery:šírka: 49 cmvýška: 100 cmhĺbka: 16 cm Hmotnosť:5 kg Dodávané v demonte. Balenie obsahuje: 6 x kvetináč na rastliny s nádržkami na vodu a 6 x stĺpik z TPR

Produkt Sada vertikálnych kvetináčov 2 ks Dekorhome Antracit #6821262 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Stojany na kvety, je v ponuke značky Vida v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Sada vertikálnych kvetináčov 2 ks Dekorhome Antracit - parametre produktu

Sada vertikálnych kvetináčov 2 ks Dekorhome Antracit - história ceny a dostupnosti

Sada vertikálnych kvetináčov 2 ks Dekorhome Antracit - ďalšie zaujímavé produkty

Sada vertikálnych kvetináčov 2 ks Dekorhome Antracit - ako nakúpiť najvýhodnejšie?