Sada riadu BANQUET s nepriľnavým povrchom DIAMON MATTE 11 ks

Sada riadu BANQUET s nepriľnavým povrchom DIAMON MATTE 11 ks

Sada riadu BANQUET s nepriľnavým povrchom DIAMON MATTE 11 ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sada riadu BANQUET s nepriľnavým povrchom DIAMON MATTE 11 ks - popis produktu

Sada riadu BANQUET s nepriľnavým povrchom DIAMON MATTE 11 ks je veľmi odolná proti nárazu a deformácii. Vnútorná časť je vybavená 3vrstvovou nepriľnavou úpravou Diamond. Vonkajšia časť je vybavená žiaruvzdorným nástrekom. Vysoká tepelná vodivosť zaisťuje dlhé udržanie teploty a tým je varenie ekonomicky výhodné. Riad nie je vhodný do mikrovlnnej rúry. Balenie obsahuje liate hliníkové hrnce, rajnice a sklenené pokrievky s nerezovým knobom.Sada riadu BANQUET s nepriľnavým povrchom DIAMON MATTE11 ksOdolná proti nárazom a deformovaniu3 vrstvy nepriľnavej povrchovej úpravyVonkajšia časť vybavená žiaruvzdorným nástrekomVysoká tepelná vodivosť = úsporné varenieHrnce z liateho hliníkaSklenené pokrievky s nerezovým knobomHrúbka dna 3 mmVhodné na všetky typy ohrevu vrátane indukcieUmývanie v umývačkeNevhodné do mikrovlnnej rúry Balenie obsahuje:Rajnica so sklenenou pokrievkou: 16 cm (1,25 l)Hrniec so sklenenou pokrievkou: 20 cm (2,2 l)Hrniec so sklenenou pokrievkou: 24 cm (4,2 l)Hrniec so sklenenou pokrievkou: 28 cm (6,7 l)Kastról so sklenenou pokrievkou: 28 x 7,5 cm (3,7 l)Panvica: 26 cm

Produkt Sada riadu BANQUET s nepriľnavým povrchom DIAMON MATTE 11 ks patrí do skupiny produktov Sady hrncov, je v ponuke značky Banquet.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Panvice s nepriľnavým povrchom, patrí pod značku Banquet.

Produkt Sada riadu BANQUET s nepriľnavým povrchom DIAMON MATTE 11 ks je možné nájsť medzi produktmi v skupine Hrnce s nepriľnavým povrchom od značky Banquet.

Sada riadu BANQUET s nepriľnavým povrchom DIAMON MATTE 11 ks - parametre produktu

Sada riadu BANQUET s nepriľnavým povrchom DIAMON MATTE 11 ks - história ceny a dostupnosti

Sada riadu BANQUET s nepriľnavým povrchom DIAMON MATTE 11 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Sada riadu BANQUET s nepriľnavým povrchom DIAMON MATTE 11 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?