Sada - Fabulo bavlnená napínacia plachta s otvorom na tvár a bavlnený poťah na podhlavník

Sada - Fabulo bavlnená napínacia plachta s otvorom na tvár a bavlnený poťah na podhlavník

Sada - Fabulo bavlnená napínacia plachta s otvorom na tvár a bavlnený poťah na podhlavník

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sada - Fabulo bavlnená napínacia plachta s otvorom na tvár a bavlnený poťah na podhlavník - popis produktu

Bavlnená napínacia plachta Fabulo s otvorom na tvár: Bavlnená napínacia plachta Fabulo s otvorom na tvár z mäkkého a príjemného materiálu zabezpečuje luxusný komfort. Je vhodná pre všetky masážne stoly. Je vyrobená zo 100% bavlny. Vďaka gumičke po obvode sa dokonale prispôsobí každému masážnemu stolu. Materiál: 100% bavlna Farba: béžová Rozmery plachty: 76 x 192 cm Možnosť prať opakovane v práčke. Bavlnený poťah Fabulo na podhlavník: Bavlnený poťah Fabulo chráni čalúnenie podhlavníka masážneho stola. Vďaka univerzálnej veľkosti je vhodný pre všetky masážne stoly s podhlavníkom. Pružný pás po obvode poťahu zaručuje pohodlné a jednoduché používanie obliečky na podhlavník. Hladký a mäkký poťah je špeciálne navrhnutý tak, aby sa zabránilo krčeniu tkaniny.  Odolný elastický materiál zaručuje dlhodobé používanie. Vďaka gumičke po obvode je manipulácia s obliečkou veľmi jednoduchá a ľahko sa sníma. Materiál: 100% bavlna Farba: béžová 4 kusy v balení Poťah je vyrobený zo 100% bavlny. Možnosť prať v práčke pri 60 °C. Nežehliť! Poťah zostáva mäkký, elastický a je stálofarebný dokonca aj pri častom praní.

Produkt Sada - Fabulo bavlnená napínacia plachta s otvorom na tvár a bavlnený poťah na podhlavník patrí do skupiny produktov Napínacie poťahy, vyrába ho značka Fabulo, nájdete ho v e-shope Fabulo.sk.

Sada - Fabulo bavlnená napínacia plachta s otvorom na tvár a bavlnený poťah na podhlavník - parametre produktu

Sada - Fabulo bavlnená napínacia plachta s otvorom na tvár a bavlnený poťah na podhlavník - história ceny a dostupnosti

Sada - Fabulo bavlnená napínacia plachta s otvorom na tvár a bavlnený poťah na podhlavník - ďalšie zaujímavé produkty

Sada - Fabulo bavlnená napínacia plachta s otvorom na tvár a bavlnený poťah na podhlavník - ako nakúpiť najvýhodnejšie?