Sada dverí FLEXUS, V 1210 mm, buk

Sada dverí FLEXUS, V 1210 mm, buk

Sada dverí FLEXUS, V 1210 mm, buk

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sada dverí FLEXUS, V 1210 mm, buk - popis produktu

Pár dverí s jednoduchými sivými rukoväťami. Vhodné pre police z rady nábytku FLEXUS. Premeňte svoje police na skrinku s dvierkami z laminátu, ktorý je odolný a ľahko sa udržiava. Tieto dvierka ponúkajú univerzálne riešenia šité na mieru pre police z rady nábytku FLEXUS. Ľahko si vytvoríte nábytok presne podľa svojich potrieb. Vyberte si zladené dvierka alebo zvoľte kontrastnú farbu a dosiahnete moderný vzhľad. Nech už si vyberiete akékoľvek dvierka, policový regál FLEXUS je navrhnutý presne pre ne. Chcete úložný priestor, ktorý možno úplne zatvoriť? Vyberte si dvierka, ktoré sú navrhnuté pre rovnaký počet políc, aký má váš regál. Potrebujete čiastočne otvorený úložný priestor? Vyberte si dvierka, ktoré zakrývajú len časť políc regála. Môžete si vybrať dvierka, ktoré zakrývajú úplne celý regál alebo len niekoľko políc. Nábytková rada FLEXUS ponúka odolný, všestranný a ľahko udržiavateľný nábytok. Obsahuje všetko od konferenčných stolov a úložných skriniek až po zásuvkové jednotky, písacie stoly a nábytkové zostavy vhodné pre veľké aj malé kancelárie.

Produkt Sada dverí FLEXUS, V 1210 mm, buk je možné nájsť medzi produktmi v skupine Sady nábytku, v ponuke predajcu AJprodukty.sk.

Sada dverí FLEXUS, V 1210 mm, buk - parametre produktu

Sada dverí FLEXUS, V 1210 mm, buk - história ceny a dostupnosti

Sada dverí FLEXUS, V 1210 mm, buk - ďalšie zaujímavé produkty

Sada dverí FLEXUS, V 1210 mm, buk - ako nakúpiť najvýhodnejšie?