Sada 4ks pohárov na šampanské RD49332, zlatá

Sada 4ks pohárov na šampanské RD49332, zlatá

Sada 4ks pohárov na šampanské RD49332, zlatá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sada 4ks pohárov na šampanské RD49332, zlatá - popis produktu

Nerozbitné poháre na sekt vyrobené z nehrdzavejúcej oceleS elegantnou sadou pohárov na šampanské si môžete vychutnať šumivé vína štýlovo. Kalich zaujme zrkadlovo lešteným povrchom, vďaka ktorému sú flauty na šampanské ozdobným pútačom pozornosti kdekoľvek. Poháre Prosecco sú vhodné na mnohé príležitosti: na opekanie na Silvestra, narodeniny a svadby, recepciu na šampanské na akciách alebo vďaka svojej nerozbitnej výrobe aj na pikniky a kempingové výlety. Vaše nápoje zostanú dlhšie chladné v pohároch na šampanské z nehrdzavejúcej ocele.Nerozbitné flauty na šampanské v sade 4 ksIdeálne pre štýlovú recepciu so šampanskýmNa Silvestra, narodeniny a iné oslavyTiež na cesty pri kempovaní alebo piknikuDekoratívny dizajn so zrkadlovo lešteným povrchomStabilný a odolný proti rozbitiu – bezpečná alternatíva sklaPoháre z nehrdzavejúcej ocele udržia nápoje dlhšie chladnejšiePoháre jednoducho vyčistite v umývačke riaduNerezové poháre na šampanské v detaileRozmery V x H: cca 25 x 6,5 cmObjem: cca 250 ml každýHmotnosť: cca 130 g každýMateriál: nehrdzavejúca oceľV rôznych farbáchrozsah doručenia4x pohár na šampanskéMateriálové zloženie100% nehrdzavejúca oceľRD 10049332_259

Tento produkt sa nachádza v kategórii Sady pohárov, vyrába ho značka RelaxD, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Sada 4ks pohárov na šampanské RD49332, zlatá je možné nájsť medzi produktmi v skupine Poháre na víno, je v ponuke značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Poháre na šampanské, patrí pod značku RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Sada 4ks pohárov na šampanské RD49332, zlatá - parametre produktu

Sada 4ks pohárov na šampanské RD49332, zlatá - história ceny a dostupnosti

Sada 4ks pohárov na šampanské RD49332, zlatá - ďalšie zaujímavé produkty

Sada 4ks pohárov na šampanské RD49332, zlatá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?