Sada 4 Himalájskych Solných Pohárov na Servírovacom Podnose

Sada 4 Himalájskych Solných Pohárov na Servírovacom Podnose

Sada 4 Himalájskych Solných Pohárov na Servírovacom Podnose

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sada 4 Himalájskych Solných Pohárov na Servírovacom Podnose - popis produktu

Sada 4 Himalájskych Solných Pohárov na Servírovacom PodnoseDokonalý spôsob podávania napr. Tequily v čisto prírodných himalájskych soľných pohároch. Soľ je prirodzene antibakteriálna a super stabilná, čo znamená, že je vhodná na viac použití.Atraktívny doplnok do akejkoľvek barovej skrinky alebo ako darček ku Dňu Otcov! Sada 4 Himalájskych Soľných Pohárov sa predáva so Servírovacím Podnosom z prírodného vyrezávaného dreva v darčekovej krabičke.Pre očistenie jednoducho vytrite vlhčenou handričkou a na záver suchou.Nepoužívajte žiadne čistiace prostriedky!Neumývajte pod tečúcou vodou alebo v umývačke riadu!Na čistenie stačí jemne opláchnuť vodou a následne osušiť handričkou!Hmotnosť pohára: 200 g Veľkosť pohára:  7,5 cm x 3 cm Hmotnosť podnosu so štyrmi pohármi: 1 100 g

Tento produkt sa nachádza v kategórii Sady pohárov, v ponuke predajcu Darcekyukatky.eu.

Produkt Sada 4 Himalájskych Solných Pohárov na Servírovacom Podnose je možné nájsť medzi produktmi v skupine Poháre na víno v ponuke e-shopu Darcekyukatky.eu.

Sada 4 Himalájskych Solných Pohárov na Servírovacom Podnose - parametre produktu

Sada 4 Himalájskych Solných Pohárov na Servírovacom Podnose - história ceny a dostupnosti

Sada 4 Himalájskych Solných Pohárov na Servírovacom Podnose - ďalšie zaujímavé produkty

Sada 4 Himalájskych Solných Pohárov na Servírovacom Podnose - ako nakúpiť najvýhodnejšie?