Sada 2 sklenených fliaš s rozprašovačom RD34198

Sada 2 sklenených fliaš s rozprašovačom RD34198

Sada 2 sklenených fliaš s rozprašovačom RD34198

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sada 2 sklenených fliaš s rozprašovačom RD34198 - popis produktu

Naplniteľné sklenené fľaše s rozprašovačom v súpraveSo sadou 2 sklenených fliaš s rozprašovačom vody používajte vlastné čistiace alebo ošetrujúce prostriedky. Transparentné atomizéry je možné použiť rôznymi spôsobmi, či už na starostlivosť o krásu, čistenie domu alebo pestovanie rastlín. Vďaka priehľadnému sklu je obsah okamžite viditeľný. Rozprašovač je vhodný na vodu a podobné tekutiny. Pomocou rozprašovacej hlavy môžete prepínať medzi jemnou hmlou a prúdom. Sklenené fľaše sú opakovane použiteľné, a preto sú šetrné k životnému prostrediu.Opätovne použiteľné fľaše s rozprašovačom vodyBalenie 2 sprejových fliaš s pumpičkou z priehľadného sklaNastaviteľná postrekovacia hlava pre prúd a hmluFľaša s rozprašovačom vody na domáce čistiace prostriedky a oveľa viac.Atomizér pre starostlivosť o vlasy, čistenie domu, starostlivosť o rastlinyIdeálne na žehlenie alebo čistenie okien2 sklenené fľaše s rozprašovačom na prvý pohľadRozmery V x Š x H: cca 22 x 7 x 10 cmObjem: cca 500 ml každýHmotnosť: cca 270 g každýMateriály: sklo, plastPriehľadné skloNávod na použitiePred prvým použitím niekoľkokrát pumpujtePred použitím otočte trysku do polohy „sprej“ alebo „prúd“.Pri striekaní držte fľašu vo zvislej poloheAk dôjde k poruche v dôsledku podtlaku, naskrutkujte a odskrutkujte hlavu sprejarozsah doručenia2x sklenená fľaša s rozprašovačomMateriálové zloženie80% sklo20% plastuRD 10034198

Tento produkt nájdete v skupine Sklenené fľaše, patrí pod značku RelaxD, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Sada 2 sklenených fliaš s rozprašovačom RD34198 patrí do skupiny produktov Sady fliaš, je v ponuke značky RelaxD, nájdete ho u predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Sada 2 sklenených fliaš s rozprašovačom RD34198 - parametre produktu

Sada 2 sklenených fliaš s rozprašovačom RD34198 - história ceny a dostupnosti

Sada 2 sklenených fliaš s rozprašovačom RD34198 - ďalšie zaujímavé produkty

Sada 2 sklenených fliaš s rozprašovačom RD34198 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?