RX Insert na dioptrické sklá Wiley X®

RX Insert na dioptrické sklá Wiley X®

RX Insert na dioptrické sklá Wiley X®

Najnižšia cena za posledných 60 dní: 22 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

RX Insert na dioptrické sklá Wiley X® - popis produktu

RX Insert je vložka, ktorú môžete nechať osadiť dioptrickými sklami a potom používať s vybranými modelmi balistických okuliarov. Poskytuje dokonalý komfort a jednoduché použitie všetkým užívateľom dioptrických okuliarov, ktorí sa nechcú vzdať predností okuliarov renomovanej značky Wiley X.

Perfektný komfort bez obmedzenia

Doplnok RX insert slúži na osadenie taktických a streleckých okuliarov vašimi dioptrickými sklami. Už nebudete limitovaní dioptrickou chybou svojich očí. Na rámčeky modelov Saber, Vapor, Rogue, Spear, Nerve či PT-1 môžete ľahko pripevniť prídavné dioptrické šošovky pomocou technológie Wiley X PTX prescription Insert. Tento nosič s dioptrickými šošovkami sa ľahko umiestni z vnútornej strany okuliarov priamo na nosník. Vaše dioptrické šošovky sú bezpečne vložené medzi ochrannými sklami okuliarov Wiley X a Vašimi očami. Okuliare sa tak ľahko stanú dioptrickými, ale zároveň využívate všetky certifikované bezpečnostné parametre a moderné vymoženosti ochranných okuliarov značky Wiley X. Pri používaní tejto technológie v okuliaroch Spear sa uistite, že máte nosník # SP29PST a pre model Nerve zistite prítomnosť nosníka # R-8051PST.

Benefity, o ktorých musíte vedieť:
  • vložka pre osadenie dioptrickými sklami
  • vysoký komfort pri nosení
  • neznižuje bezpečnostné ani optické parametre
  • jednoduchá a rýchla montáž
  • vhodné pre okuliare s nosníkmi 'PTX compatible'

RX Insert na dioptrické sklá Wiley X® - história ceny a dostupnosti

RX Insert na dioptrické sklá Wiley X® - ďalšie zaujímavé produkty

RX Insert na dioptrické sklá Wiley X® - ako nakúpiť najvýhodnejšie?