Vysoké ružové semišové workery dierkované s bočným zipsovaním - 37

Vysoké ružové semišové workery dierkované s bočným zipsovaním - 37

Vysoké ružové semišové workery dierkované s bočným zipsovaním - 37

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Vysoké ružové semišové workery dierkované s bočným zipsovaním - 37 - popis produktu

Vyrobili sme exkluzívne vysoké semišové topánky Nicole s bočným zapínaním na vo výraznej ružovej farbe. Tieto topánky sú vyrobené iba z najkvalitnejšej prírodnej semišovej kože, ktorá poskytuje maximálny komfort a dlhú životnosť. Majú robustnú platformu, ktorá účinne chráni vaše nohy pred chladnou zemou. Oku lahodiaci vzor na povrchu topánok dodáva povrchu unikátny vzhľad a vyzerá skvele s rôznymi druhmi outfity. Naši dizajnéri tiež mysleli na vašu pohodlnosť - topánky majú zips na jednoduché obúvanie a šnúrky na priviazanie. Priložená mäkká stielka dodáva extra pohodlie k vašim nohám. Všetko to dopĺňa ozdobný logotyp na jazyku . Pre správny výber veľkosti topánok sa prosím pozrite na tabuľku veľkostí.VEĽKOSTNÁ TABUĽKAVeľkosť3536373839404142Dĺžka stopy (cm)22,52323,524,5252626,527,5

Produkt Vysoké ružové semišové workery dierkované s bočným zipsovaním - 37 patrí do skupiny produktov Dámska obuv, patrí pod značku NICOLE, Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 37, vo farebnej verzii béžová, ružová v ponuke e-shopu Rouzit.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Členková obuv od značky NICOLE, Rouzit vo veľkosti 37, vo farebnej verzii béžová, ružová, nájdete ho u predajcu Rouzit.sk.

Produkt Vysoké ružové semišové workery dierkované s bočným zipsovaním - 37 patrí do skupiny produktov Dámske topánky, je v ponuke značky NICOLE, Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 37, farebný variant je béžová, ružová v ponuke e-shopu Rouzit.sk.

Vysoké ružové semišové workery dierkované s bočným zipsovaním - 37 - parametre produktu

Veľkosť37
Vnútorný materiálprírodná koža
Zapínaniezips
Vonkajší materiálprírodná semišová koža
Zateplenienie
Výška podpätku / platformy5,5 cm
Farbabéžová
Vzordvojfarebný
Špička topánkyokrúhla / zaoblená
Zapínaniešnurovacie
Farbaružová
Typ podpätkuna platforme
Výška podpätkustredný (3-7 cm)
KategóriaDámska obuv, Topánky, Členková obuv, Čižmy, Dámske topánky, Členkové topánky, Dámske čižmy, Dámske členkové topánky, Členkové čižmy
ZnačkaNICOLE, Rouzit
Veľkosť37
Farbabéžová, ružová
E-shopRouzit.sk

Vysoké ružové semišové workery dierkované s bočným zipsovaním - 37 - história ceny a dostupnosti

Vysoké ružové semišové workery dierkované s bočným zipsovaním - 37 - ďalšie zaujímavé produkty

Vysoké ružové semišové workery dierkované s bočným zipsovaním - 37 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?