Runtastic GPS Watch and Heart Rate Monitor - Black RUNGPS1

Runtastic GPS Watch and Heart Rate Monitor - Black RUNGPS1

Runtastic GPS Watch and Heart Rate Monitor - Black RUNGPS1

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Runtastic GPS Watch and Heart Rate Monitor - Black RUNGPS1 - popis produktu

Fitness hodinky Runtastic GPS Vám pomôžu s Vaším tréningom. Zaznamenávajú údaje ako napríklad rýchlosť, vzdialenosť, množstvo spálených kalórií, tepovú frekvenciu a tiež ponúkajú navigáciu alebo výškoměr. Tieto športové hodinky ponúkajú výnimočnú výdrž batérie až 14 hodín na jedno nabitie, ďalej spoľahlivý kompas a osvetlenie do tmy. Zaujímavou funkciou je možnosť prepojenia hodiniek s počítačom pomocou USB kábla, kedy sa všetky údaje automaticky načítajú do Vášho profilu na www.runtastic.com. Na tomto webe nájdete všetky Vaše štatistiky a môžete ich ľahko spravovať.   Vlastnosti: Sledovanie rýchlosti, vzdialenosti, času a behu Monitorovanie srdečnej frekvencie, spálené kalórie Pri používaní GPS životnosť až 14 hodín Hrudný pás so senzorom Nočné osvetlenie Napájanie pomocou USB

Tento produkt sa nachádza v kategórii Fitness náramky, je v ponuke značky nezaradené, je vyrobený vo veľkosti ks v ponuke e-shopu Bigon.sk.

Runtastic GPS Watch and Heart Rate Monitor - Black RUNGPS1 - parametre produktu

Veľkosťks
KategóriaHodinky, Fitness, Náramky, Monitory, Fitness náramky
Značkanezaradené
Veľkosťks
E-shopBigon.sk

Runtastic GPS Watch and Heart Rate Monitor - Black RUNGPS1 - história ceny a dostupnosti

Runtastic GPS Watch and Heart Rate Monitor - Black RUNGPS1 - ďalšie zaujímavé produkty

Runtastic GPS Watch and Heart Rate Monitor - Black RUNGPS1 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?