Ručný bezvreckový vysávač SENCOR #7038658

Ručný bezvreckový vysávač SENCOR #7038658

Ručný bezvreckový vysávač SENCOR #7038658

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ručný bezvreckový vysávač SENCOR - popis produktu

Ručný bezvreckový vysávač je v domácnosti doslova tou pravou rukou. Rýchlo a jednoducho s ním vysajete každý drobček alebo rozliatu tekutinu. Dokonale s ním vysajete aj interiér auta a vďaka jeho veľkosti sa s ním dostanete aj do tých neprístupných miest. Doba prevádzky bez dobíjania je až 15 min. Dodávané príslušenstvo: kefová, štrbinová hubica, nadstavec pre vysávanie mokrých nečistôt, dobíjacia základňa s adaptérom (s možnosťou pripevnenia na stenu). NiMH batérie 7,2 V (6x 1400 mAh). Hlučnosť 80 dB. Príkon 45 W. Rozmery (dĺžka x hĺbka x výška): 380 x 100 x 122 mm.Vysávanie suchých i mokrých nečistôtIdeálny do domácnosti aj pre vysávanie v auteAž 15 min. prevádzky bez dobíjaniaUmývateľný permanentný filter

Tento produkt nájdete v skupine Ručné vysávače, vyrába ho značka Sencor.

Produkt Ručný bezvreckový vysávač SENCOR #7038658 patrí do skupiny produktov Bezvreckové vysávače, vyrába ho značka Sencor.

Ručný bezvreckový vysávač SENCOR - parametre produktu

Ručný bezvreckový vysávač SENCOR - história ceny a dostupnosti

Ručný bezvreckový vysávač SENCOR - ďalšie zaujímavé produkty

Ručný bezvreckový vysávač SENCOR - ako nakúpiť najvýhodnejšie?