RUBI Vrták diamantový EASYGRES 10 mm 04924

RUBI Vrták diamantový EASYGRES 10 mm 04924

RUBI Vrták diamantový EASYGRES 10 mm 04924

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 7,10 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

RUBI Vrták diamantový EASYGRES 10 mm 04924 - popis produktu

Diamantová korunka (vrták) na vŕtanie otvorov do dlaždíc Vhodné na použitie so sadou KIT, ktorá obsahuje diamantový vrták, strediacu šablónu a nádobu na vodu. Vďaka zásobníku na vodu je vrták optimálne chladený vodou a zaisťuje vynikajúce výsledky pri vŕtaní aj do veľmi tvrdých dlaždíc. Na vŕtanie potrebujete iba obyčajnú vŕtačku bez príklepu alebo akumulátorovú vŕtačku. Vrták dokáže vyvŕtať v priemere 10 otvorov. Vrták je špeciálne navrhnutý na vŕtanie tvrdých materiálov, ako je gres a podobne. POZOR – pri vŕtaní do podkladu (lepidlo, betón, tehla atď.) dochádza k značnému opotrebovaniu vrtáka a výrazne sa znižuje jeho životnosť! Týmto vrtákom najlepšie prevŕtajte tvrdý obklad alebo dlažbu a potom pokračujte vrtákom vidi – ale bez príklepu! Týmto spôsobom ušetríte náklady na diamantové vrtáky a zvýšite rýchlosť práce.,Diamantová korunka (vrták) na vŕtanie otvorov do dlaždíc Vhodné na použitie so sadou KIT, ktorá obsahuje diamantový vrták, strediacu šablónu a nádobu na vodu. Vďaka zásobníku na vodu je vrták optimálne chladený vodou a zaisťuje vynikajúce výsledky pri vŕtaní aj do veľmi tvrdých dlaždíc. Na vŕtanie potrebujete iba obyčajnú vŕtačku bez príklepu alebo akumulátorovú vŕtačku. Vrták dokáže vyvŕtať v priemere 10 otvorov. Vrták je špeciálne navrhnutý na vŕtanie tvrdých materiálov, ako je gres a podobne. POZOR – pri vŕtaní do podkladu (lepidlo, betón, tehla atď.) dochádza k značnému opotrebovaniu vrtáka a výrazne sa znižuje jeho životnosť! Týmto vrtákom najlepšie prevŕtajte tvrdý obklad alebo dlažbu a potom pokračujte vrtákom vidi – ale bez príklepu! Týmto spôsobom ušetríte náklady na diamantové vrtáky a zvýšite rýchlosť práce.

Produkt RUBI Vrták diamantový EASYGRES 10 mm 04924 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Sady náradia, vyrába ho značka Rubi, v ponuke predajcu Baustore.sk.

RUBI Vrták diamantový EASYGRES 10 mm 04924 - parametre produktu

RUBI Vrták diamantový EASYGRES 10 mm 04924 - história ceny a dostupnosti

RUBI Vrták diamantový EASYGRES 10 mm 04924 - ďalšie zaujímavé produkty

RUBI Vrták diamantový EASYGRES 10 mm 04924 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?