Dávkovač mydla FLEX™ Rubbermaid #3709021

Dávkovač mydla FLEX™ Rubbermaid #3709021

Dávkovač mydla FLEX™ Rubbermaid #3709021

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dávkovač mydla FLEX™ Rubbermaid - popis produktu

Dávkovač mydla FLEX™, plniace množstvo 1,3 l, plast, biela. Dodávka = zmontované. Objem = 1.3 l. Farba púzdra = biela. Výška = 295 mm. Šírka = 143 mm. Hĺbka = 90 mm. Materiál puzdra = plast. Vyhotovenie = s tlačidlom. Typ produktu = dávkovače mydla. Jedinečný dizajn dávkovača - umožňuje naplnenie penovým mydlom alebo mydlovou emulziou. Manuálna prevádzka bez batérií. Presné a účinné - nastaviteľná veľkosť dávky na efektívnu kontrolu nákladov (0,4 ml, 0,65 ml, 1 ml). Flexibilný dávkovač s najväčším výberom náplňových súprav pre penové mydlo a mydlovú emulziu umožňuje jednoduchú ručnú manipuláciu. Dávkovač sa ovláda tlačidlom a má indikátor naplnenia. Používanie hygienicky uzavretých náplní zabraňuje krížovej kontaminácii a zabezpečuje jednoduché spustenie. Dávkovač umožňuje až 3250 umytí rúk na jednu náplň. Robustné dávkovače s doživotnou zárukou - výrobca poskytuje na dávkovače starostlivosti o pokožku doživotnú záruku, ktorá sa vzťahuje na chyby materiálu alebo spracovania pri správnom používaní produktov. Záruka sa nevzťahuje na výrobky, ktoré boli zničené alebo nesprávne použité. Plniace množstvo 1,3 l.

Produkt Dávkovač mydla FLEX™ Rubbermaid #3709021 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dávkovače mydla, patrí pod značku Rubbermaid, farebná verzia je biela, v ponuke predajcu Kaiserkraft.sk.

Dávkovač mydla FLEX™ Rubbermaid - parametre produktu

Dávkovač mydla FLEX™ Rubbermaid - história ceny a dostupnosti

Dávkovač mydla FLEX™ Rubbermaid - ďalšie zaujímavé produkty

Dávkovač mydla FLEX™ Rubbermaid - ako nakúpiť najvýhodnejšie?