Rozkvitnutá záhrada - Kun Bao Tang tinktúra z čínskych bylín Yaomedica Obsah: 50 ml

Rozkvitnutá záhrada - Kun Bao Tang tinktúra z čínskych bylín Yaomedica Obsah: 50 ml

Rozkvitnutá záhrada - Kun Bao Tang tinktúra z čínskych bylín Yaomedica Obsah: 50 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Rozkvitnutá záhrada - Kun Bao Tang tinktúra z čínskych bylín Yaomedica Obsah: 50 ml - popis produktu

Rozkvitnutá záhrada - Kun Bao Tang tinktúra z čínskych bylín Yaomedica

Základom tinktúry Rozkvitnutá záhrada sú čínske bylinky čiže yao. Na dosiahnutie maximálnej účinnosti používame len tú najkvalitnejšiu surovinu a hotovú tinktúru už ďalej neriedime. 

Hlavné zameranie :

nepravidelnosti cyklu návaly tepla s potením, nočné potenie bolesti hlavy závraty a točenie hlavy hučanie, pískanie v ušiach – tinnitus sucho v krku a ústach suché oči suchá koža a sliznica suchosť a bolestivosť pošvy strata libida (sexuálne túžby) infekcia močových ciest zápcha problémy so spánkom, napríklad nespavosť podráždenosť a výkyvy nálad úzkosť alebo depresia únava slabosť a bolestivosť v pleciach a kolenách bolesti kĺbov

Použitie receptu podľa tradičnej čínskej medicíny:

vyživuje obličky a pečeň (esenciu Jing a yin) zmäkčuje pečeň sťahuje Yang utišuje ducha Shen

Ako prebieha menopauza

Menopauza je prirodzený prechod v živote ženy, ktorý znamená koniec pravidelného cyklu, vaječníky prestávajú každé štyri týždne produkovať vajíčka – žena už prestáva menštruovať a nemôže viac otehotnieť. Priemerný vek, kedy žena dosiahne menopauzu, je 52 rokov, hoci sa môže dostaviť už v 30 alebo 40 rokoch, vtedy hovoríme o predčasnej menopauze. Spôsobuje ju pokles estrogénu, ženského pohlavného hormónu, ktorý reguluje menštruáciu. Keď jeho hladina klesne, dochádza k hormonálnym a biologickým zmenám. Menopauza môže spôsobiť celý rad fyzických a psychických príznakov. Prvým príznakom sú obvykle nepravidelnosti menštruačného cyklu. Ten sa stáva často najskôr kratším, potom dlhším. Intervaly medzi jednotlivými menštruáciami sa predlžujú, až menštruácia úplne ustane. Ďalšie príznaky uvádzame nižšie. Väčšinou pretrvajú dva až päť rokov, kým vymiznú, môžu však trvať aj dlhšie. Vaginálne príznaky, ako je suchosť, môžu niekedy pretrvávať a zhoršovať sa s pribúdajúcim vekom.

Menopauza a hormonálna nerovnováha

Kun Bao Tang sa používa na liečbu hormonálnej nerovnováhy spôsobenej menopauzou alebo aj pri príznakoch, ktoré sú menopauze podobné, ako návaly tepla, nepokoj a nespavosť, závraty, hučanie v ušiach, suché oči a suchosť pokožky, zlá pamäť, podráždenosť a náchylnosť. Základom receptúry je neúplný Liu Wei Di Huang Wan – základná receptúra ​​na doplnenie yin obličiek a pečene, obohatená o byliny, ktoré ďalej vyživujú yin a krv, prečisťujú horúco, tým zmäkčujú – spriechodňujú pečeň, zvlažujú sliznice, sťahujú yang a závraty) a utišujú ducha Shen. 

Produkt Rozkvitnutá záhrada - Kun Bao Tang tinktúra z čínskych bylín Yaomedica Obsah: 50 ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Doplnky stravy, patrí značke YaoMedica, nájdete ho v e-shope Bioterra.sk.

Rozkvitnutá záhrada - Kun Bao Tang tinktúra z čínskych bylín Yaomedica Obsah: 50 ml - parametre produktu

Obsah50 ml
KategóriaDoplnky stravy
ZnačkaYaoMedica
E-shopBioterra.sk

Rozkvitnutá záhrada - Kun Bao Tang tinktúra z čínskych bylín Yaomedica Obsah: 50 ml - história ceny a dostupnosti

Rozkvitnutá záhrada - Kun Bao Tang tinktúra z čínskych bylín Yaomedica Obsah: 50 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Rozkvitnutá záhrada - Kun Bao Tang tinktúra z čínskych bylín Yaomedica Obsah: 50 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?