Rozkladací stôl FRISK biely/prírodný dub

Rozkladací stôl FRISK biely/prírodný dub

Rozkladací stôl FRISK biely/prírodný dub

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Rozkladací stôl FRISK biely/prírodný dub - popis produktu

Rekonštruujete Vašu kuchyňu a potrebujete doladiť nový jedálenský stôl? Alebo len chcete ten terajší vymeniť? Potom je pre Vás tento rozkladací stôl FRISK skvelou voľbou. Jeho prednosťou je veľkosť, kedy môžete pohostiť 6 - 8 ľudí, je tak vhodný pre veľkú rodinu, kde sa všetci bez problémov usadíte a nebudete musieť mať obavy, že pri jedle budete mať málo miesta. Stôl sa vyznačuje dlhodobou trvanlivosťou a odolnosťou proti poškodeniu. Je vyrobený z pevnej laminovanej dosky, ktorá je veľmi jednoduchá na údržbu. Vrchná doska stola je podopretá silnými a odolnými nohami z masívneho dreva, vďaka ktorým má stôl skvelú stabilitu a vydrží tak aj väčšie zaťaženie. Určite tiež uvítate veľmi jednoduché a rýchle rozloženie tohto stola. Stačí od seba odsunúť strany a vložiť ďalšiu dosku doprostred stola. Tým je všetko hotové a môžete stolovať a užívať si spoločné chvíle! Špecifikácie produktu: Kvalitný materiál Vhodný pre veľkú rodinu Rozkladacia Materiál desky: Dřevo, Materiál nohou: Dřevo, Počet nohou: 4, Počet osob: 8, Povrchová úprava: Mat, Rozkladanie: Rozkládací, Tloušťka desky: 1,8 cm, Tvar: Obdélníkové, Hloubka: 80 cm, Šířka: 140 cm, 180 cm, Výška: 75 cm

Produkt Rozkladací stôl FRISK biely/prírodný dub je možné nájsť medzi produktmi v skupine Jedálenské stoly, vyrába ho značka KONSIMO, farebná verzia je biela, nájdete ho v e-shope HouseLand.sk.

Rozkladací stôl FRISK biely/prírodný dub - parametre produktu

Farbabiela
KategóriaStoly, Jedálenské stoly
ZnačkaKONSIMO
Farbabiela
E-shopHouseLand.sk

Rozkladací stôl FRISK biely/prírodný dub - história ceny a dostupnosti

Rozkladací stôl FRISK biely/prírodný dub - ďalšie zaujímavé produkty

Rozkladací stôl FRISK biely/prírodný dub - ako nakúpiť najvýhodnejšie?