Rozkladací jedálenský stôl VALENTINO

Rozkladací jedálenský stôl VALENTINO

Rozkladací jedálenský stôl VALENTINO

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Rozkladací jedálenský stôl VALENTINO - popis produktu

ROZKLADACÍ JEDÁLNY STÔL VALENTINO Predstavujeme vám rozkladací jedálenský stôl VALENTINO – špičku vo svete moderného designu a funkčnosti. Tento stôl nie je len obyčajným kusom nábytku; je to majstrovské dielo, ktoré obohatí každú jedáleň či kuchyňu nezabudnuteľnou eleganciou a sofistikovanosťou. UNIKÁTNY DIZAJN S jeho jedinečnou podnožou v tvare písmena V zakončenou zlatým podstavcom zaujme VALENTINO na prvý pohľad a stane sa stredobodom vášho domova, okolo ktorého sa budú odohrávať nezabudnuteľné chvíle. Objavte novú dimenziu štýlu a pohodlia vo vašom domove. FLEXIBILITA ROZLOŽENIA Jednoduchý rozkladací mechanizmus umožňuje ľahko prispôsobiť veľkosť stola podľa aktuálnej potreby, či už na rodinné večere alebo večierky s priateľmi. Vďaka tomu môžete pohodlne usadiť až 8 osôb. ELEGANTNÝ VZHĽAD Doska stola, kombinujúca keramiku a MDF v elegantnom sivom mramore, je nielen vizuálne pôsobivá, ale aj vysoko odolná voči každodennému používaniu. Spoločne s pevnou podnožou z MDF a chrómovanej ocele v zlatej farbe, VALENTINO garantuje dlhoročnú stabilitu a trvanlivosť.Nenechajte si ujsť príležitosť priniesť do svojho domova kúsok luxusu a praktickosti. TECHNICKÉ PARAMETRE Farba:sivý mramor / sivá / zlatá Materiál:keramika / MDF / oceľ Rozmery:šírka: 160 - 220 cmhĺbka: 90 cmvýška: 76 cm Nosnosť:100 kg Hmotnosť:118 kg MONTÁŽ Tovar je dodávaný v rozloženom stave v kartónovom obale. Jednoduchá montáž je možná vďaka priloženému montážnemu návodu.,ROZKLADACÍ JEDÁLNY STÔL VALENTINO Predstavujeme vám rozkladací jedálenský stôl VALENTINO – špičku vo svete moderného designu a funkčnosti. Tento stôl nie je len obyčajným kusom nábytku; je to majstrovské dielo, ktoré obohatí každú jedáleň či kuchyňu nezabudnuteľnou eleganciou a sofistikovanosťou. UNIKÁTNY DIZAJN S jeho jedinečnou podnožou v tvare písmena V zakončenou zlatým podstavcom zaujme VALENTINO na prvý pohľad a stane sa stredobodom vášho domova, okolo ktorého sa budú odohrávať nezabudnuteľné chvíle. Objavte novú dimenziu štýlu a pohodlia vo vašom domove. FLEXIBILITA ROZLOŽENIA Jednoduchý rozkladací mechanizmus umožňuje ľahko prispôsobiť veľkosť stola podľa aktuálnej potreby, či už na rodinné večere alebo večierky s priateľmi. Vďaka tomu môžete pohodlne usadiť až 8 osôb. ELEGANTNÝ VZHĽAD Doska stola, kombinujúca keramiku a MDF v elegantnom sivom mramore, je nielen vizuálne pôsobivá, ale aj vysoko odolná voči každodennému používaniu. Spoločne s pevnou podnožou z MDF a chrómovanej ocele v zlatej farbe, VALENTINO garantuje dlhoročnú stabilitu a trvanlivosť.Nenechajte si ujsť príležitosť priniesť do svojho domova kúsok luxusu a praktickosti. TECHNICKÉ PARAMETRE Farba:sivý mramor / sivá / zlatá Materiál:keramika / MDF / oceľ Rozmery:šírka: 160 - 220 cmhĺbka: 90 cmvýška: 76 cm Nosnosť:100 kg Hmotnosť:118 kg MONTÁŽ Tovar je dodávaný v rozloženom stave v kartónovom obale. Jednoduchá montáž je možná vďaka priloženému montážnemu návodu.

Produkt Rozkladací jedálenský stôl VALENTINO patrí do skupiny produktov Jedálenské stoly, vyrába ho značka Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Rozkladací jedálenský stôl VALENTINO - parametre produktu

Rozkladací jedálenský stôl VALENTINO - história ceny a dostupnosti

Rozkladací jedálenský stôl VALENTINO - ďalšie zaujímavé produkty

Rozkladací jedálenský stôl VALENTINO - ako nakúpiť najvýhodnejšie?