Rozkladací jedálenský stôl FLORIAN Biela

Rozkladací jedálenský stôl FLORIAN Biela

Rozkladací jedálenský stôl FLORIAN Biela

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Rozkladací jedálenský stôl FLORIAN Biela - popis produktu

Rozkladací jedálenský stôl FLORIAN stôl dodá interiéru rustikálny nádych. Priestranná doska je vyrobená z laminovanej MDF dosky s vysokou odolnosťou proti poškriabaniu, rýchlym zmenám teplôt a vlhkosti. Možnosť rozkladania poskytuje priestor pre viac osôb, čo ocení najmä pri návšteve hostí. Pevné nohy z laminovanej DTD dodávajú stolu potrebnú stabilitu. Ďalšou prednosťou stola sú moderné farby. Stôl je dostupný v dvoch variantoch, ktoré umožňujú usporiadať interiér podľa individuálnych predstáv a preferencií. Rozkladací stôl FLORIAN je funkčný, odolný a designovo ladený do moderného minimalizmu. Jeho zaoblené hrany navyše chránia vás aj vašu rodinu pred nešťastnými údermi. Farba:bieladub artisan / čierna Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:DTD / MDF Rozmery:šírka: 160 - 228 cmhĺbka: 90 cmvýška: 76 cm Dodávané v demonte.,Rozkladací jedálenský stôl FLORIAN stôl dodá interiéru rustikálny nádych. Priestranná doska je vyrobená z laminovanej MDF dosky s vysokou odolnosťou proti poškriabaniu, rýchlym zmenám teplôt a vlhkosti. Možnosť rozkladania poskytuje priestor pre viac osôb, čo ocení najmä pri návšteve hostí. Pevné nohy z laminovanej DTD dodávajú stolu potrebnú stabilitu. Ďalšou prednosťou stola sú moderné farby. Stôl je dostupný v dvoch variantoch, ktoré umožňujú usporiadať interiér podľa individuálnych predstáv a preferencií. Rozkladací stôl FLORIAN je funkčný, odolný a designovo ladený do moderného minimalizmu. Jeho zaoblené hrany navyše chránia vás aj vašu rodinu pred nešťastnými údermi. Farba:bieladub artisan / čierna Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:DTD / MDF Rozmery:šírka: 160 - 228 cmhĺbka: 90 cmvýška: 76 cm Dodávané v demonte.

Produkt Rozkladací jedálenský stôl FLORIAN Biela je možné nájsť medzi produktmi v skupine Jedálenské stoly, vyrába ho značka Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Rozkladací jedálenský stôl FLORIAN Biela - parametre produktu

Rozkladací jedálenský stôl FLORIAN Biela - história ceny a dostupnosti

Rozkladací jedálenský stôl FLORIAN Biela - ďalšie zaujímavé produkty

Rozkladací jedálenský stôl FLORIAN Biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?