Rozkladací jedálenský stôl BERLIN 160 cm

Rozkladací jedálenský stôl BERLIN 160 cm

Rozkladací jedálenský stôl BERLIN 160 cm

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Rozkladací jedálenský stôl BERLIN 160 cm - popis produktu

Moderný rozkladací jedálenský stôl BERLIN je designovo navrhnutý tak, aby skvele zapadol do akéhokoľvek interiéru. Stôl je rozkladací a navyše ho ponúkame v dvoch rôznych rozmeroch. Doska stola je z MDF v dekore medový orech a nohy stola sú z čierno lakovanej ocele. Farba:medový orech / čierna Materiál:MDF / lakovaná oceľ Rozmery:šírka: 140 - 180 cm / 160 - 220 cmhĺbka: 85 / 90 cmvýška: 76 cm Výber rozmeru zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Hmotnosť:47 kg Dodávané v demonte.,Moderný rozkladací jedálenský stôl BERLIN je designovo navrhnutý tak, aby skvele zapadol do akéhokoľvek interiéru. Stôl je rozkladací a navyše ho ponúkame v dvoch rôznych rozmeroch. Doska stola je z MDF v dekore medový orech a nohy stola sú z čierno lakovanej ocele. Farba:medový orech / čierna Materiál:MDF / lakovaná oceľ Rozmery:šírka: 140 - 180 cm / 160 - 220 cmhĺbka: 85 / 90 cmvýška: 76 cm Výber rozmeru zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Hmotnosť:47 kg Dodávané v demonte.

Produkt Rozkladací jedálenský stôl BERLIN 160 cm je možné nájsť medzi produktmi v skupine Jedálenské stoly, vyrába ho značka Halmar.

Rozkladací jedálenský stôl BERLIN 160 cm - parametre produktu

Rozkladací jedálenský stôl BERLIN 160 cm - história ceny a dostupnosti

Rozkladací jedálenský stôl BERLIN 160 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Rozkladací jedálenský stôl BERLIN 160 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?