Rozjasňujúci nočný fluid Pure skin Biotrade 5ml vzorka #8492059

Rozjasňujúci nočný fluid Pure skin Biotrade 5ml vzorka #8492059

Rozjasňujúci nočný fluid Pure skin Biotrade 5ml vzorka #8492059

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Rozjasňujúci nočný fluid Pure skin Biotrade 5ml vzorka - popis produktu

Rozjasňujúci nočný fluid Pure skin Biotrade 5ml vzorka Pure Skin nočný fluid je žiarivá regeneračná nočná starostlivosť, ktorá poskytuje silnú 3D hydratáciu a napĺňa pokožku hustotou a kyprosťou. Odstraňuje prvé známky starnutia, podporuje prirodzenú obnovu buniek a syntézu kolagénu. Hodvábne hladká a topiaca sa textúra dodáva do hĺbky aktívny komplex kyseliny hyalurónovej, niacínamidu, oligopeptidu-24 a skvalánu, ktorý obnovuje mladistvý vzhľad pleti už za jednu noc. Aktívne látky: kyselina hyalurónová – poskytuje silnú a dlhotrvajúcu hĺbkovú 3D hydratáciu. Kyselina hyalurónová uzamyká vlhkosť v pokožke na 72 hodín, čím vytvára ideálne prostredie pre prirodzený proces jej obnovy. Kyselina hyalurónová je v nočnom fluide Pure Skin doplnená o špeciálnu zložku Aquaxyl, ktorá pôsobí ako booster jej pôsobenia, skvalán – zložka prírodného pôvodu so silným antioxidačným účinkom. Dlhotrvajúci hydratačný účinok, upokojuje a zjemňuje, podporuje ochrannú funkciu pokožky, niacínamid – protizápalový, regeneračný a silný antioxidačný účinok. Vyhladzuje jemné linky a vrásky, zlepšuje štruktúru pleti. Rozjasňuje a celkovo vyrovnáva pleť, oligopeptid 24 – vyhladzuje jemné linky a vrásky aktívnou tvorbou nových kožných buniek. Stimuluje syntézu kolagénu a má preukázaný účinok v procesoch obnovy pokožky. fosfolipidy – poskytujú hodvábne jemnú a topiacu sa textúru a uľahčujú lepšie prenikanie aktívnych zložiek, vitamín E – silný antioxidant. Užite si žiarivú a hodvábne hladkú pokožku spomalením účinkov času a veku na vašej tvári. Priaznivé účinky: dopĺňa vlhkosť a sviežosť pokožky, stimuluje syntézu kolagénu, rozjasňuje a omladzuje pokožku, vyrovnáva pleť, hlboko hydratuje pokožku a udržuje úroveň hydratácie až 72 hodín, obnovuje rovnováhu mikrobiómu, vypĺňa a vyhladzuje jemné linky a vrásky. Použitie Aplikujte nočný fluid každý večer na dobre vyčistenú pleť. Môžete ho zahrnúť do svojho večerného rituálu ako posledný krok pre hydratáciu a regeneráciu po použití séra alebo boosteru. Vďaka jemnému zloženiu a bohatému na aktívne zložky možno nočný fluid Pure Skin používať počas dňa, ale nezabezpečuje vašej pokožke ochranu pred slnkom.

Produkt Rozjasňujúci nočný fluid Pure skin Biotrade 5ml vzorka #8492059 patrí do skupiny produktov Pleťové séra od značky BioTrade.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pleťové oleje od značky BioTrade.

Rozjasňujúci nočný fluid Pure skin Biotrade 5ml vzorka - parametre produktu

Konzistenciatekutá
Typ pokožkyproblematická
KategóriaOleje, Pleťové séra, Pleťové oleje
ZnačkaBioTrade

Rozjasňujúci nočný fluid Pure skin Biotrade 5ml vzorka - história ceny a dostupnosti

Rozjasňujúci nočný fluid Pure skin Biotrade 5ml vzorka - ďalšie zaujímavé produkty

Rozjasňujúci nočný fluid Pure skin Biotrade 5ml vzorka - ako nakúpiť najvýhodnejšie?