Horkovzdušný ventilátor Rowenta SO2210

Horkovzdušný ventilátor Rowenta SO2210

Horkovzdušný ventilátor Rowenta SO2210

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Horkovzdušný ventilátor Rowenta SO2210 - popis produktu

Kompaktný a mimoriadne výkonný ohrievač Rowenta SO 2210 je ako stvorený pre vykurovanie kúpeľní a ďalších priestorov, v ktorých sa vám v byte drží zima. Ideálne poslúži aj na chatách, kde vám teraz ani v zimných mesiacoch nebude chladno. Tento malý prenosný teplovzdušný ventilátor fúka ohriaty vzduch tam, kam ho nasmerujete, a dokáže rýchlo zahriať miestnosť, takže krátko po otvorení vymrznutej chaty budete môcť pokojne sadnúť k jedlu.Tento teplovzdušný ventilátor má nastaviteľný termostat a ponúka výber z dvoch výkonnostných stupňov 1000 W a 2000 W, podľa toho, ako je miestnosť chladná. Aby ste sa nemuseli báť o bezpečnosť, zariadenie je vybavené ochranou proti prehriatiu. V pomere k výkonu sa skutočne jedná o ohrievač malých rozmerov, dokonca o 15 % menší, než predchádzajúci rad Classic, čo z neho robí ideálny spôsob vykurovania aj v kúpeľniach s nedostatkom priestoru. Vďaka tomu je tiež ľahko prenosný.

Tento produkt nájdete v skupine Ventilátory kúpelňové od značky Rowenta, v ponuke predajcu AndreaShop.sk, Tonerpartner.sk.

Produkt Horkovzdušný ventilátor Rowenta SO2210 je označený EAN kódom 3121040055861.

Horkovzdušný ventilátor Rowenta SO2210 - parametre produktu

Horkovzdušný ventilátor Rowenta SO2210 - história ceny a dostupnosti

Horkovzdušný ventilátor Rowenta SO2210 - ďalšie zaujímavé produkty

Horkovzdušný ventilátor Rowenta SO2210 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?