Rotačný upratovací set Clean Twist extra soft XL #7147541

Rotačný upratovací set Clean Twist extra soft XL #7147541

Rotačný upratovací set Clean Twist extra soft XL #7147541

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Rotačný upratovací set Clean Twist extra soft XL - popis produktu

Rotačný upratovací set pre umývanie všetkých typov podláh (lamino, parkety, drevo, vinyl, dlažba a i.). Model je vybavený vedrom a veľkou rotačnou komorou s ochranným golierom proti striekaniu vody z vedra. Upratovací set si zamilujete pre jeho jednoduchosť a schopnosť. Rotačný systém umiestnený v rukoväti umožňuje ukončiť proces žmýkania kedykoľvek. Teleskopická násada je kompatibilná s CLICK Systémom a je nastaviteľná od 90 - 130 cm. Vďaka flexibilnému kĺbu a nízkemu profilu mopu dokážete vytrieť aj menej dostupné miesta pod nábytkom alebo posteľou. Rotácia mopu 360 ° umožňuje praktické vytieranie do osmičiek. Návlek je umiestnený po celej dĺžke stieracej plochy. Jednoduché a spoľahlivé uchytenie k mopu prostredníctvom patentiek. Šírka mopu je 42 cm. Objem vedra 20 l. Návleky sú vymeniteľné a je možné ich prať v práčke bez použitia aviváže. Vyrobila nemecká spoločnosť LEIFHEIT.Pre umývanie všetkých typov podláhPre vytieranie bez námahy a mokrých rúkVeľká rotačná komora s ochranným golierom proti striekaniu vodyRotačný systém umiestnený v rukoväti pre jednoduchú a rýchlu obsluhuTeleskopická násada v nastavení od 90 - 130 cmKompatibilný s CLICK SystémRotácia mopu 360 °Obsluha i tých najmenej dostupných miest

Produkt Rotačný upratovací set Clean Twist extra soft XL #7147541 patrí do skupiny produktov Rotačné mopy, patrí značke LEIFHEIT.

Rotačný upratovací set Clean Twist extra soft XL - parametre produktu

KategóriaRotačné mopy
ZnačkaLEIFHEIT

Rotačný upratovací set Clean Twist extra soft XL - história ceny a dostupnosti

Rotačný upratovací set Clean Twist extra soft XL - ďalšie zaujímavé produkty

Rotačný upratovací set Clean Twist extra soft XL - ako nakúpiť najvýhodnejšie?