Rohožka DUVO+ polkruhová, sivá pre mačku 60x37cm

Rohožka DUVO+ polkruhová, sivá pre mačku 60x37cm

Rohožka DUVO+ polkruhová, sivá pre mačku 60x37cm

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Rohožka DUVO+ polkruhová, sivá pre mačku 60x37cm - popis produktu

Obsah Rohožka DUVO+ polkruhová 1 kus Charakteristika Rohožka DUVO+ polkruhová Táto praktická a odolná rohož Duvo + sa dá použiť vo všetkých typoch podnosov na podstielku a pomáha predchádzať ďalšiemu čisteniu a neporiadku. Vďaka špeciálnym vláknam na mäkkom povrchu koberca udržiavajú labky vašej mačky čisté a zachytávajú podstielku, keď mačka opúšťa podnos. Pomáha to udržiavať oblasť okolo zásobníka na podstielku dlhšie. Všetko, čo musíte urobiť, je rohož príležitostne pretrepať alebo opláchnuť studenou vodou na čistenie. Atraktívna a hygienická podstielka pre mačky Zachytáva podstielku a udržuje mačacie labky čisté Mäkký povrch so špeciálnymi vláknami Protišmyková podložka Ľahko sa čistí

Produkt Rohožka DUVO+ polkruhová, sivá pre mačku 60x37cm patrí do skupiny produktov Potreby pre psy od značky DUVO+, nájdete ho u predajcu Najlekaren.eu.

Rohožka DUVO+ polkruhová, sivá pre mačku 60x37cm - parametre produktu

DruhMačky
KategóriaRohožky, Potreby pre psy
ZnačkaDUVO+
E-shopNajlekaren.eu

Rohožka DUVO+ polkruhová, sivá pre mačku 60x37cm - história ceny a dostupnosti

Rohožka DUVO+ polkruhová, sivá pre mačku 60x37cm - ďalšie zaujímavé produkty

Rohožka DUVO+ polkruhová, sivá pre mačku 60x37cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?