Rohový kancelársky pracovný stôl FLEXUS, ľavý, 1800x1200 mm, buk

Rohový kancelársky pracovný stôl FLEXUS, ľavý, 1800x1200 mm, buk

Rohový kancelársky pracovný stôl FLEXUS, ľavý, 1800x1200 mm, buk

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Rohový kancelársky pracovný stôl FLEXUS, ľavý, 1800x1200 mm, buk - popis produktu

Klasický rohový stôl sdoskou svýrezom na ľavej strane, pohľadovým panelom vspodnej časti astabilnou konštrukciou vtvareL. Tento rohový stôl zrady FLEXUS svýrezom na ľavej strane má nadčasový dizajn amoderné praktické prvky. Je vynikajúcou voľbou pre každého, kto hľadá klasický pracovný stôl spĺňajúci nároky moderného kancelárskeho prostredia na odolnosť voči opotrebeniu aflexibilitu. Tento kancelársky stôl navyše ľahko skombinujete so všetkými našimi doplnkami avšetkými ostatnými prvkami zrady FLEXUS avytvoríte tak kompletné riešenie presne podľa vašich potrieb. Stôl svýrezom na ľavej strane ponúka viacero ergonomických výhod. Poskytuje podporu pre vaše zápästia apredlaktia pri písaní aodľahčuje vaše ramená tým, že sedíte bližšie kstolu, čo vám umožňuje dodržiavať dobré držanie tela. Stôl je väčší ahlbší ako rovný stôl, hodí sa najmä pre ľudí, ktorí potrebujú väčšiu pracovnú plochu aveľa úložného priestoru na stole. Priestorovo úsporný dizajn vám umožňuje ľahké využitie rohových priestorov. Stôl je pripravený na používanie káblov, je vybavený dvomi káblovými prechodkami, ktoré vám pomôžu skryť káble adosiahnuť uprataný vzhľad pracovného povrchu. Stôl je vybavený pohľadovým panelom vspodnej časti stola, čo umožňuje jeho umiestnenie kdekoľvek vmiestnosti. Konštrukcia vtvareL zabezpečuje dodatočnú stabilitu, je práškovo lakovaná odtieňom šedej farby. Doska stola je zlaminátu, ktorý je odolný aľahko sa udržiava. Môžete si vybrať zviacerých laminátov, aby ste zladili stôl sostatným nábytkom. Rada FLEXUS sa ideálne hodí pre ľudí, ktorí hľadajú flexibilný aodolný nábytok, ktorý sa ľahko čistí! Ponúka množstvo možností ako zariadiť celé pracovisko podľa potreby. Rada FLEXUS ponúka všetko od konferenčných stolíkov aúložných skriniek až po zásuvkové kontajnery astoly vhodné pre malé aj veľké kancelárie.

Produkt Rohový kancelársky pracovný stôl FLEXUS, ľavý, 1800x1200 mm, buk patrí do skupiny produktov Pracovné stoly, nájdete ho u predajcu AJprodukty.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Pracovní stoly, nájdete ho u predajcu AJprodukty.sk.

Rohový kancelársky pracovný stôl FLEXUS, ľavý, 1800x1200 mm, buk - parametre produktu

Rohový kancelársky pracovný stôl FLEXUS, ľavý, 1800x1200 mm, buk - história ceny a dostupnosti

Rohový kancelársky pracovný stôl FLEXUS, ľavý, 1800x1200 mm, buk - ďalšie zaujímavé produkty

Rohový kancelársky pracovný stôl FLEXUS, ľavý, 1800x1200 mm, buk - ako nakúpiť najvýhodnejšie?