Rohová sedacia súprava Glam, machová zelená látka, pravý roh%

Rohová sedacia súprava Glam, machová zelená látka, pravý roh%

Rohová sedacia súprava Glam, machová zelená látka, pravý roh%

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Rohová sedacia súprava Glam, machová zelená látka, pravý roh% - popis produktu

Rohová sedacia súprava v elegantnom glamour štýle pôsobí pohodlne – a to nielen na pohľad, pohodlná totiž naozaj je. Príjemne vypolstrované sedenie, veľké vankúše a relaxačný otoman si ľahko obľúbite. Očalúnená látkou zamatového vzhľadu v odtieni machová zelená. Elegantný dizajn navyše podčiarkujú stabilné čierno-zlaté kovové nohy, pod ktoré sa ľahko dostane napríklad aj váš robotický vysávač. Vyhotovenie sedačky s otomanom vytvára pravý roh. Pod sedákom je ukrytý praktický ukladací priestor a sedačku je možné využiť aj na príležitostné spanie vďaka rozkladacej funkcii. Svojimi rozmermi ľahko pasuje do takmer každého rohu obývačky, kde vytvorí útulné domáce prostredie.

Produkt Rohová sedacia súprava Glam, machová zelená látka, pravý roh% patrí do skupiny produktov Sedacie súpravy, je v ponuke značky ASKO - NÁBYTOK, farebný variant je zelená v ponuke e-shopu Asko-Nábytok.sk.

Rohová sedacia súprava Glam, machová zelená látka, pravý roh% - parametre produktu

Rohová sedacia súprava Glam, machová zelená látka, pravý roh% - história ceny a dostupnosti

Rohová sedacia súprava Glam, machová zelená látka, pravý roh% - ďalšie zaujímavé produkty

Rohová sedacia súprava Glam, machová zelená látka, pravý roh% - ako nakúpiť najvýhodnejšie?