Rohová sedacia súprava Bouli M biela pravá

Rohová sedacia súprava Bouli M biela pravá

Rohová sedacia súprava Bouli M biela pravá

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 921,37 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Rohová sedacia súprava Bouli M biela pravá - popis produktu

Teraz je tá správna chvíľa, aby ste priviedli do svojho domova rohovú sedaciu súpravu Bouli M a prežili nekonečné okamihy pohodlia a štýlu. Práve táto sedacia súprava ponúka dostatok priestoru na pohodlné sedenie a relaxáciu. S jej moderným dizajnom a kvalitným prevedením prinesie do vašej obývačky nielen maximálny komfort, ale aj očarujúcu estetiku. Sedacia súprava ponúka dostatok priestoru na pohodlné sedenie a relaxáciu. Jej rozmery sú navrhnuté tak, aby sa ideálne prispôsobili priestoru a zároveň poskytovali dostatok miesta pre celú rodinu aj hostí. Rozkladacia funkcia sedacej súpravy je ideálnym riešením pre tých, ktorí ocenia variabilitu a flexibilitu aj vo svojej obývacej izbe. S jednoduchým plynulým mechanizmom sa táto sedacia súprava ľahko premení na pohodlnú lôžkovú plochu, ktorá je pripravená vám poskytnúť skvelý spánok. Rozkladací mechanizmus je navrhnutý tak, aby bol ľahko ovládateľný a spoľahlivý. Stačí jednoducho pritiahnuť, rozložiť a vytvoriť tak z obyčajnej sedacej súpravy skutočne priestorné pohodlné lôžko, ktoré vám poskytne vysokú mieru komfortu a podpory počas spánku. Kľúčovým prvkom súpravy je priestranný úložný priestor pod sedacou časťou. Práve tam nájdete dostatok úložného priestoru pre všetky posteľné prádlo, vankúše aj deky. Vďaka spoľahlivej konštrukcii a inovatívnemu dizajnu môžete využiť celý priestor pod sedacou súpravou dňom aj nocou. Kvalitné materiály použité pri výrobe tejto sedacej súpravy zaisťujú jej dlhú životnosť a odolnosť. Pohodlie je podporené mäkkým polstrovaním, ktoré sa prispôsobí vášmu telu a dodá vám pocit bezchybného pohodlia. Nechajte sa očariť štýlovými detailmi, ktoré predstavujú moderné línie, vkusné nenápadné nohy a precízne prevedenie. Bez ohľadu na to, či sa jedná o moderný alebo klasický interiér, sa táto sedacia súprava vždy dokonale začlení a vytvorí nezabudnuteľný priestor na odpočinok a relaxáciu. Špecifikácie produktu: Moderný design Úložný priestor Univerzálne prevedenie Rozkladacia časť Kombinácia pružín Faliste a PUR peny 2 odnímateľné vankúše Materiál: Výrobca tkaniny je firma - Fabb Látka: Raven 22 - jemná a na dotyk veľmi príjemná látka Vlastnosti látky - tu Série: Bouli, Délka delší strany: 167 cm, Délka kratší strany: 102 cm, Design: Moderný, Druh tkaniny: Raven 22, Farba: Bílá, Hloubka sedáku: 60 cm, Materiál: Tkanina, Materiál konstrukce: Dřevotříska, Dřevo, Rozkladanie: Rozkládací, Rozložení: 134x210, Šířka otomanu: 120 cm, Typ: Do L, Úložný priestor: S úložným prostorem, Varianta rohu: Pravý roh, Velikost: Střední, Výška opěrky zad: 40 cm, Výška sedáku: 42 cm, Hloubka: 162 cm, Šířka: 264 cm, Výška: 82 cm

Produkt Rohová sedacia súprava Bouli M biela pravá patrí do skupiny produktov Sedacie súpravy, je v ponuke značky Piaski, farebný variant je biela v ponuke e-shopu HouseLand.sk.

Rohová sedacia súprava Bouli M biela pravá - parametre produktu

Farbabiela
KategóriaSedacie súpravy, Sedačky
ZnačkaPiaski
Farbabiela
E-shopHouseLand.sk

Rohová sedacia súprava Bouli M biela pravá - história ceny a dostupnosti

Rohová sedacia súprava Bouli M biela pravá - ďalšie zaujímavé produkty

Rohová sedacia súprava Bouli M biela pravá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?