Revlon One-Step Volumizer RVDR5222TE, teal

Revlon One-Step Volumizer RVDR5222TE, teal

Revlon One-Step Volumizer RVDR5222TE, teal

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Revlon One-Step Volumizer RVDR5222TE, teal - popis produktu

Kulmofén Revlon One-Step Volumizer RVDR5222TE, teal:Každý deň si môžete vytvoriť účes podľa svojich predstáv s kulmofénom REVLON. Jednoducho a rýchlo vám pomôže s prípravou požadovaného stylingu. Príkon ponúkaného kulmofénu je 800 W. Voliť môžete z ponúkaných 2 rýchlostí a medzi 3 teplotami podľa požadovaného účesu. REVLON kulmofén zaisťuje vysúšanie pri stálej teplote, a tak vlasy nie sú poškodené teplom. Môže sa pochváliť elegantným dizajnom, ktorý zdôrazňuje tyrkysová farba. Zásadné vlastnosti kulmofénu Revlon One-Step Volumizer RVDR5222TE, teal Upravte si vlasy podľa svojich predstáv s kulmofénom REVLON Pomôže vám vykúzliť požadovaný styling rýchlo a jednoducho Ponúka 2 rýchlosti Efektívne vysušenie vlasov zaistí príkon 800 W Podľa konkrétneho účesu zvolíte jednu teplotu z ponúkaných 3 možností Chladný vzduch pomáha spevniť účes Výbava kulmofénu REVLON vám uľahčí styling vašich vlasov Ionizátor efektívne zbavuje vlasy statickej elektriny a zabraňuje ich krepovateniu. Pohodlnú manipuláciu s kulmofénom zaistí 360° otočný prívodný kábel s dĺžkou 2,5 m. Teplovzdušná kefa má výhodu dvoch funkcií v jednom, fúka a stylinguje súčasne. Popáleniu zabraňuje chladná špička, vďaka ktorej bude používanie bezpečnejšie. Hmotnosť: 700 g

Produkt Revlon One-Step Volumizer RVDR5222TE, teal patrí do skupiny produktov Starostlivosť o vlasy, patrí pod značku REVLON, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kulmofény na vlasy, patrí značke REVLON, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Revlon One-Step Volumizer RVDR5222TE, teal - parametre produktu

Revlon One-Step Volumizer RVDR5222TE, teal - história ceny a dostupnosti

Revlon One-Step Volumizer RVDR5222TE, teal - ďalšie zaujímavé produkty

Revlon One-Step Volumizer RVDR5222TE, teal - ako nakúpiť najvýhodnejšie?