Remienok Cloth Wristband oranžový pre Xiaomi Smart Band 7

Remienok Cloth Wristband oranžový pre Xiaomi Smart Band 7

Remienok Cloth Wristband oranžový pre Xiaomi Smart Band 7

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Remienok Cloth Wristband oranžový pre Xiaomi Smart Band 7 - popis produktu

Noste svoje hodinky Xiaomi Smart Band 7 ešte štýlovejšie s novým riemienkom Cloth Wristband v oranžovej farbe Zaručene prinesie príjemný nový vzhľad vášho zariadenia. Ľahký a prispôsobivý nylon prináša pohodlné nosenie, ochranu vašich hodiniek pred zošuchnutím zo zápästia a možnosť vlastného nastavenia veľkosti náramku podľa potreby pomocou suchého zipsu. Pohodlné nosenie remienku pre hodinky Xiaomi Smart Band 7 Náramok sa zapína pomocou zabudovaného suchého zipsu, vďaka ktorému je možné remienok Cloth Wristband dokonalo prispôsobiť akejkoľvek požadovanej veľkosti. Uzatváranie je jednoduché, rýchle a bezpečné. Jemný, no zároveň protišmykový povrch zaručí odolnosť voči pádu zariadenia pri bežnom nosení a ponechá náramok bezpečne uzatvorený. Jednoduchá inštalácia remienku pre hodinky Xiaomi Smart Band 7 Hodinky Xiaomi Smart Band 7 sa jednoducho vsunú priamo do náramku. Remienok Cloth Wristband oranžový bol prispôsobený pre pevné udržanie zariadenia a zaručuje jeho ochranu. Hodinky z neho nevypadávajú a ich funkcie nie sú nijako obmedzované. Inštalácia náramku je jednoduchá a rýchla. Je potrebné upozorniť, že balenie obsahuje samotný remienok, nie telo hodiniek. Štýlovo a efektívne Materiál použitý pre zhotovenie remienku pre hodinky Xiaomi Smart Band 7 Cloth Wristband oranžový je ľahký nylon. Zaručuje odolnosť voči opotrebovaniu a pohodlné nosenie bez ohľadu na vaše aktivity. Tento materiál vyniká flexibilitou, odolnosťou voči potu a bezpečnosťou pre ľudskú pokožku. Čistenie náramku je jednoduché a vďaka priedušnému materiálu pokožka pod ním dýcha. Pre ešte lepšiu ochranu vašich hodiniek Xiaomi Smart Band 7 vrelo odporúčame aplikovať taktiež tvrdené sklo na hodinky. Balenie obsahuje: Remienok pre hodinky  Balenie neobsahuje hodinky, ktoré sú vyobrazené na fotografii produktu! Remienok je určený pre smart hodinky: Xiaomi Smart Band 7

Produkt Remienok Cloth Wristband oranžový pre Xiaomi Smart Band 7 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Smart hodinky, vyrába ho značka Forcell, farebné prevedenie je oranžová, materiálové prevedenie je silikón, v ponuke predajcu Lacnekryty.sk.

Remienok Cloth Wristband oranžový pre Xiaomi Smart Band 7 - parametre produktu

FarbaOranžová
MateriálNylon
MateriálSilikón
ModelXiaomi Smart Band 7
KategóriaHodinky, Remienky, Smart hodinky
ZnačkaForcell
Farbaoranžová
Materiálsilikón
E-shopLacnekryty.sk

Remienok Cloth Wristband oranžový pre Xiaomi Smart Band 7 - história ceny a dostupnosti

Remienok Cloth Wristband oranžový pre Xiaomi Smart Band 7 - ďalšie zaujímavé produkty

Remienok Cloth Wristband oranžový pre Xiaomi Smart Band 7 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?