Regál SMART REG-1

Regál SMART REG-1

Regál SMART REG-1

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Regál SMART REG-1 - popis produktu

Moderný regál SMART REG-1 je súčasťou zostavy nábytku SMART, ktorým si štýlovo vybavíte obývaciu izbu, pracovňu alebo jedáleň. Nábytok je vyrobený z laminovanej MDF a prírodnej dyhy v prevedení: dub prírodný. Konštrukcia je z lakovanej ocele v čiernej farbe. Regál disponuje množstvom úložného priestoru v podobe otvorených políc a uzatvárateľnej skrinky. Farba:dub / čierna Materiál:MDF / dyha / kov Rozmery:šírka: 97 cmhĺbka: 37 cmvýška: 196 cm Hmotnosť:47,5 kg Dodávané v demonte.,Moderný regál SMART REG-1 je súčasťou zostavy nábytku SMART, ktorým si štýlovo vybavíte obývaciu izbu, pracovňu alebo jedáleň. Nábytok je vyrobený z laminovanej MDF a prírodnej dyhy v prevedení: dub prírodný. Konštrukcia je z lakovanej ocele v čiernej farbe. Regál disponuje množstvom úložného priestoru v podobe otvorených políc a uzatvárateľnej skrinky. Farba:dub / čierna Materiál:MDF / dyha / kov Rozmery:šírka: 97 cmhĺbka: 37 cmvýška: 196 cm Hmotnosť:47,5 kg Dodávané v demonte.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zostavy nábytku, je v ponuke značky Halmar v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Produkt Regál SMART REG-1 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Obývacie zostavy, patrí pod značku Halmar, v ponuke predajcu Dekorhome.sk.

Regál SMART REG-1 - parametre produktu

Regál SMART REG-1 - história ceny a dostupnosti

Regál SMART REG-1 - ďalšie zaujímavé produkty

Regál SMART REG-1 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?