Regál SELENE TYP 1

Regál SELENE TYP 1

Regál SELENE TYP 1

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 44,10 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Regál SELENE TYP 1 - popis produktu

Zariaďujete si novú kúpeľňu a potrebujete využiť každý centimeter? Je vaším snom, aby sa niesla vo vzdušnom, ľahkom a jedinečnom štýle? Predstavujeme vám sektorovú zostavu SELENE. Ponúka množstvo komponentov na vytvorenie originálnej kúpeľne. Vyrobená je z lakovaného bambusu v prírodnej farbe. Jednoducho kombinovateľné prvky vytvorí vo vašej kúpeľni neopísateľnú atmosféru a zanechajú dokonalý dojem. Jedným z komponentov je viacúčelový regál SELENE TYP 1. Ponúka úložný priestor v podobe troch políc, z ktorých je jedna polica ukrytá za dvierkami. SELENE, úžasná cesta, ako si z kúpeľne vytvoriť protipól hektického životného štýlu. Farba:prírodné Materiál:bambus Rozmery:šírka: 36 cmhĺbka: 33 cmvýška: 80 cm Hmotnosť:6,1 kg Dodávané v demonte.,Zariaďujete si novú kúpeľňu a potrebujete využiť každý centimeter? Je vaším snom, aby sa niesla vo vzdušnom, ľahkom a jedinečnom štýle? Predstavujeme vám sektorovú zostavu SELENE. Ponúka množstvo komponentov na vytvorenie originálnej kúpeľne. Vyrobená je z lakovaného bambusu v prírodnej farbe. Jednoducho kombinovateľné prvky vytvorí vo vašej kúpeľni neopísateľnú atmosféru a zanechajú dokonalý dojem. Jedným z komponentov je viacúčelový regál SELENE TYP 1. Ponúka úložný priestor v podobe troch políc, z ktorých je jedna polica ukrytá za dvierkami. SELENE, úžasná cesta, ako si z kúpeľne vytvoriť protipól hektického životného štýlu. Farba:prírodné Materiál:bambus Rozmery:šírka: 36 cmhĺbka: 33 cmvýška: 80 cm Hmotnosť:6,1 kg Dodávané v demonte.

Produkt Regál SELENE TYP 1 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kúpeľňové regály, je v ponuke značky Kondela, v ponuke predajcu Dekorhome.sk.

Regál SELENE TYP 1 - parametre produktu

Regál SELENE TYP 1 - história ceny a dostupnosti

Regál SELENE TYP 1 - ďalšie zaujímavé produkty

Regál SELENE TYP 1 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?