Regál RIOMA TYP 04 Grafit / biela

Regál RIOMA TYP 04 Grafit / biela

Regál RIOMA TYP 04 Grafit / biela

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 108,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Regál RIOMA TYP 04 Grafit / biela - popis produktu

Nízky regál RIOMA TYP 04 je vyrobený z kvalitnej laminovanej drevotriesky o sile lamina 22 mm v niekoľkých farebných variantoch. Regál je súčasťou modernej zostavy RIOMA vhodnej na zariadenie kancelárií, pracovní, školských učební alebo zasadacích miestností. Poskytuje dostatok úložného priestoru, je rozdelený dvoma policami na tri úložné priestory. Kvalitný slovenský výrobok. Farba: biela grafit / biela grafitdub artisan / biela Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:DTD laminovanáRozmery:šírka: 75 cmhĺbka: 38 cmvýška: 112,2 cmHmotnosť:31,5 kgDodáva sa v demonte.,Nízky regál RIOMA TYP 04 je vyrobený z kvalitnej laminovanej drevotriesky o sile lamina 22 mm v niekoľkých farebných variantoch. Regál je súčasťou modernej zostavy RIOMA vhodnej na zariadenie kancelárií, pracovní, školských učební alebo zasadacích miestností. Poskytuje dostatok úložného priestoru, je rozdelený dvoma policami na tri úložné priestory. Kvalitný slovenský výrobok. Farba: biela grafit / biela grafitdub artisan / biela Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:DTD laminovanáRozmery:šírka: 75 cmhĺbka: 38 cmvýška: 112,2 cmHmotnosť:31,5 kgDodáva sa v demonte.

Produkt Regál RIOMA TYP 04 Grafit / biela je možné nájsť medzi produktmi v skupine Sady nábytku, vyrába ho značka Kondela, v ponuke predajcu Dekorhome.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Sady kancelárskeho nábytku, vyrába ho značka Kondela v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Regál RIOMA TYP 04 Grafit / biela - parametre produktu

Regál RIOMA TYP 04 Grafit / biela - história ceny a dostupnosti

Regál RIOMA TYP 04 Grafit / biela - ďalšie zaujímavé produkty

Regál RIOMA TYP 04 Grafit / biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?