Real Techniques New Nudes sada štetcov

Real Techniques New Nudes sada štetcov

Real Techniques New Nudes sada štetcov

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Real Techniques New Nudes sada štetcov - popis produktu

Real Techniques New Nudes, 5 ks, sady štetcov na líčenie pre ženy, Sada štetcov na líčenie Real Techniques New Nudes vám umožní vytvoriť akékoľvek denné aj večerné líčenie ako od profesionála. Obsah sady: RT 081 štetec na make-up 1 ks RT 084 štetec na kontúrovanie 1 ks RT 082 štetec na lícenku 1 ks RT 083 štetec na korektor 1 ks paletka na mixovanie make-upu 1 ks Vlastnosti: má jemné štetiny špeciálny tvar na jednoduchú aplikáciu skvele padne do ruky precízna a jednoduchá aplikácia Zloženie: zo syntetických vlákien Použitie: Naberte na štetec malé množstvo líčidla a naneste na tvár podľa potreby. Pri aplikácii robte štetcom skôr dlhšie, plynulé ťahy.

Produkt Real Techniques New Nudes sada štetcov je možné nájsť medzi produktmi v skupine Štetce na makeup, patrí pod značku Real Techniques, je vyrobený vo veľkosti 5 ks, v ponuke predajcu Notino.sk a je navrhnutý female.

Tento produkt nájdete v skupine Líčenie tváre, je v ponuke značky Real Techniques, vo veľkosti 5 ks v ponuke e-shopu Notino.sk a je určený female.

Real Techniques New Nudes sada štetcov - parametre produktu

Veľkosť
Určeniefemale
KategóriaMakeup, Štetce na makeup, Líčenie tváre
ZnačkaReal Techniques
Veľkosť5 ks
Určeniefemale
E-shopNotino.sk

Real Techniques New Nudes sada štetcov - história ceny a dostupnosti

Real Techniques New Nudes sada štetcov - ďalšie zaujímavé produkty

Real Techniques New Nudes sada štetcov - ako nakúpiť najvýhodnejšie?