Real Techniques Iconic Blend sada aplikátorov na tvár 2 ks

Real Techniques Iconic Blend sada aplikátorov na tvár 2 ks

Real Techniques Iconic Blend sada aplikátorov na tvár 2 ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Real Techniques Iconic Blend sada aplikátorov na tvár 2 ks - popis produktu

Real Techniques Iconic Blend, 2 ks, Kozmetické sady pre ženy, Špeciálne príležitosti si žiadajú špeciálne darčeky, či už si nimi chcete urobiť radosť vy sami, či potešiť svojich blízkych. Darčeková sada Real Techniques Iconic Blend ukrýva starostlivo vybranú a s láskou zostavenú kombináciu vôní a kozmetických produktov, ktoré zaručene vykúzlia úsmev na tvári vám či vašim blízkym, či už sa vrhnete do ich skúmania naraz, či ich budete otvárať postupne v priebehu celého mesiaca. Obsah sady: Miracle Complexion hubka na make-up 1 ks Miracle Powder hubka na make-up 1 ks Vlastnosti: pohodlne sa drží v ruke precízne nanáša krémový alebo tekutý make-up zaisťuje pohodlnú aplikáciu aj do záhybov tváre výsledkom je hladký finiš aplikátor z jemnej peny Zloženie: vegánsky produkt Použitie: Naneste make-up, bázu alebo korektor na hubku a potom ho zľahka rozotrite po tvári. Po použití hubku preperte vo vlažnej mydlovej vode.

Produkt Real Techniques Iconic Blend sada aplikátorov na tvár 2 ks patrí do skupiny produktov Kozmetické sady, je v ponuke značky Real Techniques, veľkosť je 2 ks v ponuke e-shopu Notino.sk a je navrhnutý female.

Real Techniques Iconic Blend sada aplikátorov na tvár 2 ks - parametre produktu

Veľkosť
Určeniefemale
KategóriaKozmetické sady
ZnačkaReal Techniques
Veľkosť2 ks
Určeniefemale
E-shopNotino.sk

Real Techniques Iconic Blend sada aplikátorov na tvár 2 ks - história ceny a dostupnosti

Real Techniques Iconic Blend sada aplikátorov na tvár 2 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Real Techniques Iconic Blend sada aplikátorov na tvár 2 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?