Ratikon stojanček na zadnú stavbu #61270

Ratikon stojanček na zadnú stavbu #61270

Ratikon stojanček na zadnú stavbu #61270

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 5 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ratikon stojanček na zadnú stavbu - popis produktu

Stojan na bicykel Ratikon stojanček na zadnú stavbu: Často riešite, ako váš bicykel oprieť, keď dôjdete do svojho cieľa? Tento problém jednoducho vyriešite stabilným univerzálnym stojanom na bicykel značky Ratikon. Akonáhle prídete na miesto, stojan jednoducho sklopíte a bicykel si oň opriete. Stojan na bicykel Ratikon sa veľmi ľahko namontuje a je vhodný pre všetky typy bicyklov. Dĺžka stojana je nastaviteľná, odporúča sa pre bicykle medzi 24 a 29“. Protišmyková koncovka prispieva k sľubovanej stabilite.  Kľúčové vlastnosti stojana na bicykel RatikonStabilný univerzálny stredový stojan na bicykel značky RatikonVhodný pre bicykle od 24 do 28“Jednoduchá montáž/demontážNastaviteľná dĺžka stojanaProtišmyková koncovkaPre všetky typy bicyklovMateriálom je zliatina hliníka

Produkt Ratikon stojanček na zadnú stavbu #61270 patrí do skupiny produktov Stojany na bicykel, vyrába ho značka HONGSEN, Ratikon, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Ratikon stojanček na zadnú stavbu - parametre produktu

Ratikon stojanček na zadnú stavbu - história ceny a dostupnosti

Ratikon stojanček na zadnú stavbu - ďalšie zaujímavé produkty

Ratikon stojanček na zadnú stavbu - ako nakúpiť najvýhodnejšie?