Ráj nehtů UV gél lak Color Me Magnetic 6g - č.1520

Ráj nehtů UV gél lak Color Me Magnetic 6g - č.1520

Ráj nehtů UV gél lak Color Me Magnetic 6g - č.1520

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 5 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ráj nehtů UV gél lak Color Me Magnetic 6g - č.1520 - popis produktu

UV gél lak Color Me Magnetic 6g - č.1520

Raj nechtov - Fantasy Line

Aplikácia gél lakov je jedným z najnovších trendov v oblasti manikúry. UV gél laky Color Me Vám zaistí krásnu manikúru až na 2 týždne. Gél laky sú vynikajúcou alternatívou ku klasickým lakom na nechty, ktoré sa po niekoľkých dňoch či dokonca hodinách odlupujú a nevyrovnajú sa s bežnými dennými úkonmi. Gél laky Color Me perfektne držia na nechtoch, majú skvelú hustotu, sú sýte a jednoducho sa odstraňujú.

Nová séria magnetických gél lakov Color Me pre vytvorenie Cat Eye efektu či rôznych magnetických vzorov pomocou magnetu.

Použitie: Nechty zbrúsime do požadovaného tvaru a zatlačíme nechtovú kožičku. Nechtovú platničku jemne zbrúsime jemným pilníkom 240/240 či pilník blokom, oprášime a nanesieme na celý necht primer pre lepšie priľnutie gél laku. Akonáhle sa primer vpije do nechtu, nanesieme tenkú vrstvu podkladového gél laku a vytvrdíme v lampe. Ďalej nanesieme jednu vrstvu magnetického gél laku a vytvrdíme. Po nanesení druhej vrstvy priložíme magnet a opäť vytvrdíme. Pre lesk a ochranu na záver nanesieme vrchný gél lak a opäť vytvrdíme. Na záver utrieme čističom nechtov.

Vytvrdzujeme v klasickej UV lampe, kombinovanej či vysoko kvalitnej LED lampe.

Color Me gél laky odstraňujeme pomocou odstraňovačov gél lakov (Soak Off Remover).

Produkt Ráj nehtů UV gél lak Color Me Magnetic 6g - č.1520 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Laky na nechty, patrí značke Ráj nehtů, nájdete ho v e-shope RajNechtov.sk.

Ráj nehtů UV gél lak Color Me Magnetic 6g - č.1520 - parametre produktu

Ráj nehtů UV gél lak Color Me Magnetic 6g - č.1520 - história ceny a dostupnosti

Ráj nehtů UV gél lak Color Me Magnetic 6g - č.1520 - ďalšie zaujímavé produkty

Ráj nehtů UV gél lak Color Me Magnetic 6g - č.1520 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?