Puzdro na okuliare Kalypso Pentagon® – Coyote (Farba: Coyote)

Puzdro na okuliare Kalypso Pentagon® – Coyote (Farba: Coyote)

Puzdro na okuliare Kalypso Pentagon® – Coyote (Farba: Coyote)

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Puzdro na okuliare Kalypso Pentagon® – Coyote (Farba: Coyote) - popis produktu

Praktické puzdro na okuliare Kalypso Pentagon je nielen štýlové, ale aj dokonale funkčné. Pýši sa modulárnym MOLLE systémom aj nášivkou na suchý zips pre vaše insígnie.

Spoľahlivosť a odolnosť

Puzdro Kalypso Pentagon je vyrobené z nylonu 500D Cordura. Jedná sa o veľmi kvalitnú tkaninu s extrémnou pevnosťou a odolnosťou proti oderu, opatrenú vrchnou vodoodpudivou úpravou Teflon. Cordura je registrovanou ochrannou známkou firmy DuPont pre značkové odolné materiály.

100% ochrana proti poškriabaniu

Puzdro na okuliare Kalypso Pentagon má tvarovaný panel aj vnútro zamedzujúce poškriabaniu vašich okuliarov. Priehradka lemovaná materiálom Tricot udrží vaše okuliare na mieste a zabráni poskakovaniu okuliarov v puzdre.

Kvalitné zipsy YKK

Precízne spracované japonské zipsy YKK sú vo svete pojmom. Sú známe pre svoju odolnosť a dlhú životnosť. Vyznačujú sa svojou spoľahlivosťou aj po dlhodobom užívaní. Odpadá tak nutnosť neustáleho prešívania nových zipsov nohavíc či batohov. Zipsy YKK sú navrhnuté špeciálne do extrémnych poveternostných podmienok. Nekvalitný zips dokáže znehodnotiť najkvalitnejší produkt. Pokiaľ je váš výrobok vybavený zipsami YKK, na tieto starosti môžete zabudnúť.

Solídnosť a tradícia

Pentagon Tactical pôsobí v oblasti vojenského oblečenia a vybavenia od roku 1991. Za tú dobu sa stala synonymom pre solídne a spoľahlivé vybavenie za rozumnú cenu. Firma sa môže pýšiť investíciou do výroby vlastného maskovania Camo (Pentacamo a Grassman). Pri svojich výrobkoch dosiahla dokonalú symbiózu medzi funkčnosťou, estetikou a pohodlím, ktorá vo vojenskej sfére tak chýbala.

Benefity, o ktorých musíte vedieť:
  • odolný a oteruvzdorný materiál Nylon 500D Cordura
  • kvalitné YKK zipsy
  • modulárny molle systém
  • priehradka lemovaná materiálom Tricot
  • ochrana proti poškriabaniu
  • nášivka na suchý zips
  • tvarovaný panel

Produkt Puzdro na okuliare Kalypso Pentagon® – Coyote (Farba: Coyote) je možné nájsť medzi produktmi v skupine Puzdrá na okuliare, patrí značke Pentagon® Tactical, nájdete ho u predajcu Top-ArmyShop.sk.

Puzdro na okuliare Kalypso Pentagon® – Coyote (Farba: Coyote) - parametre produktu

Puzdro na okuliare Kalypso Pentagon® – Coyote (Farba: Coyote) - história ceny a dostupnosti

Puzdro na okuliare Kalypso Pentagon® – Coyote (Farba: Coyote) - ďalšie zaujímavé produkty

Puzdro na okuliare Kalypso Pentagon® – Coyote (Farba: Coyote) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?