Púzdro na fén Dyson Supersonic

Púzdro na fén Dyson Supersonic

Púzdro na fén Dyson Supersonic

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 41,03 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Púzdro na fén Dyson Supersonic - popis produktu

Alternatívne cestovné puzdro na mieru pre váš fén Dyson Supersonic. V tejto vysoko kvalitnej, prachotesnej cestovnej taške môžete bezpečne uložiť fén a jeho príslušenstvo na spoľahlivé uloženie do kúpeľne a skvele sa tiež hodí na služobné cesty, dovolenky alebo výlety. Vďaka špeciálne tvarovaným penovým vložkám sú v tejto taške zvlášť dobre chránené sušiče vlasov a príslušenstva. Vstavaná sieťovaná priehradka je vyrobená na mieru a ponúka priestor pre maximálne tri stylingové nástavce. Chráni pred prachom, poškriabaním, nárazmi a striekajúcou vodou Ponúka úložný proctor navyše až pre 3 nástavce Ideálne pre cestovanie, dovolenku a skladovanie v kúpeľni Extra ochrana proti nárazom vďaka vyberateľným penovým vložkám Rozmery: cca 213 x 105 x 300 mmPuzdro je v čiernom farebnom prevedení.

Produkt Púzdro na fén Dyson Supersonic patrí do skupiny produktov Sušiče na vlasy, patrí pod značku Provysavače, v ponuke predajcu PreVysavace.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kulmy na vlasy, patrí značke Provysavače, nájdete ho v e-shope PreVysavace.sk.

Púzdro na fén Dyson Supersonic - parametre produktu

Púzdro na fén Dyson Supersonic - história ceny a dostupnosti

Púzdro na fén Dyson Supersonic - ďalšie zaujímavé produkty

Púzdro na fén Dyson Supersonic - ako nakúpiť najvýhodnejšie?