Puzdro Lune case transparentné pre Samsung Galaxy Watch 6 40mm

Puzdro Lune case transparentné pre Samsung Galaxy Watch 6 40mm

Puzdro Lune case transparentné pre Samsung Galaxy Watch 6 40mm

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Puzdro Lune case transparentné pre Samsung Galaxy Watch 6 40mm - popis produktu

Puzdro Lune case transparentné bolo zhotovené pre dokonalú ochranu smart hodiniek Samsung Galaxy Watch 6 40mm. Je vyrobené z odolného polykarbonátu príjemného na dotyk. Vbudované tvrdené sklo na obrazovku hodiniek zaručene vaše smart hodinky ochráni a neukráti ich o elegantný dizajn. Nerušené používanie smart hodiniek Samsung Galaxy Watch 6 40mm Puzdro Lune case transparentné pre smart hodinky Samsung Galaxy Watch 6 40mm sa nasadzuje veľmi jednoducho priamo na telo hodiniek bez potreby skladania remienku. Obsahuje všetky potrebné výrezy pre tlačidlá a porty. Vďaka prepracovanému dizajnu puzdra nie je potrebné skladať ho pri nabíjaní. Odolný materiál pre ešte lepšiu ochranu Materiál použitý na výrobu tohto puzdra sa nazýva polykarbonát. Je známy svojou tvrdosťou a odolnosťou voči oderu a opotrebeniu. Nie je škodlivý pre pokožku a nezavadzia v používaní smart hodiniek Samsung Galaxy Watch 6 40mm. Puzdro Lune case transparentné je ľahké, preto sa nemusíte obávať preťaženia zápästia. Plná ochrana smart hodiniek Samsung Galaxy Watch 6 40mm Puzdro Lune case transparentné pre Samsung Galaxy Watch 6 40mm dokonalo chráni celé telo hodiniek a ponecháva im jedinečnosť a príjemný vzhľad. Vďaka odolnému materiálu úspešne tlmí pády zariadenia a chráni ho pred odermi a prachom. Dokonalú ochranu smart hodiniek Samsung Galaxy Watch 6 40mm zabezpečí vbudované tvrdené sklo. Úspešne zachytí škrabance a uchová displej hodiniek bezchybný. Toto sklo nepôsobí rušivo a žiadnym spôsobom neobmedzuje funkciu hodiniek. Balenie neobsahuje hodinky, ktoré sú vyobrazené na fotografii produktu! Puzdro je určené pre smart hodinky: Samsung Galaxy Watch 6 40mm

Tento produkt sa nachádza v kategórii Tvrdené sklá, patrí značke Forcell, farebná verzia je transparentná, z materiálu tvrdené sklo, nájdete ho v e-shope Lacnekryty.sk.

Puzdro Lune case transparentné pre Samsung Galaxy Watch 6 40mm - parametre produktu

FarbaTransparentná
MateriálPolykarbonát
MateriálTvrdené sklo
ModelSamsung Galaxy Watch 6 40mm
KategóriaTvrdené sklá, Remienky
ZnačkaForcell
Farbatransparentná
Materiáltvrdené sklo
E-shopLacnekryty.sk

Puzdro Lune case transparentné pre Samsung Galaxy Watch 6 40mm - história ceny a dostupnosti

Puzdro Lune case transparentné pre Samsung Galaxy Watch 6 40mm - ďalšie zaujímavé produkty

Puzdro Lune case transparentné pre Samsung Galaxy Watch 6 40mm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?