Puzdro a tvrdené sklo transparentný set – Samsung Galaxy M21

Puzdro a tvrdené sklo transparentný set – Samsung Galaxy M21

Puzdro a tvrdené sklo transparentný set – Samsung Galaxy M21

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Puzdro a tvrdené sklo transparentný set – Samsung Galaxy M21 - popis produktu

Priehľadné puzdro s tvrdeným sklom určené na mobil Samsung Galaxy M21 poskytuje komplexnú ochranu pre váš mobilný telefón. Puzdro je vyrobené z mäkkého a flexibilného materiálu TPU, ktoré sa veľmi dobre prispôsobuje vášmu mobilného telefónu. Obal je veľmi ľahký a tenký. Puzdro má špeciálny reliéf na zadnom paneli, aby sa zabránilo hromadeniu vodnej pary. Má výrezy pre fotoaparát, nabíjačku a reproduktor a špeciálne kryty na tlačidlá, čo umožňuje používanie mobilného telefónu bez nutnosti odstránovať kryt. Tvrdené sklo s vysokou tvrdosťou 9H a hrúbkou 0,3 mm chráni obrazovku a poskytuje vynikajúcu čistotu obrazu a maskuje škrabance na obrazovke. Oleofóbny povlak poskytuje odolnosť voči mastnote a odtlačkom prstov.

Produkt Puzdro a tvrdené sklo transparentný set – Samsung Galaxy M21 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Puzdrá na mobily, patrí pod značku OEM, farebné prevedenie je transparentná, je vyrobený z materiálu tvrdené sklo, v ponuke predajcu Lacnekryty.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Tvrdené sklá, patrí značke OEM, farebná verzia je transparentná, z materiálu tvrdené sklo, nájdete ho v e-shope Lacnekryty.sk.

Puzdro a tvrdené sklo transparentný set – Samsung Galaxy M21 - parametre produktu

FarbaTransparentná
MateriálTermoplastický polyuretán (TPU)
MateriálTvrdené sklo
ModelSamsung Galaxy M21
KategóriaPuzdrá na mobily, Tvrdené sklá
ZnačkaOEM
Farbatransparentná
Materiáltvrdené sklo
E-shopLacnekryty.sk

Puzdro a tvrdené sklo transparentný set – Samsung Galaxy M21 - história ceny a dostupnosti

Puzdro a tvrdené sklo transparentný set – Samsung Galaxy M21 - ďalšie zaujímavé produkty

Puzdro a tvrdené sklo transparentný set – Samsung Galaxy M21 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?