Puma Ultra Play TT #64446

Puma Ultra Play TT #64446

Puma Ultra Play TT #64446

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 34,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Puma Ultra Play TT - popis produktu

Kopačky Puma Ultra Play TT:Pánske kopačky PUMA ULTRA PLAY TTPánske kopačky PUMA ULTRA PLAY TT sú predurčené na hru na pevnom i umelom povrchu. Kopačky v sebe spájajú rýchlosť, stabilitu a pohodlie. Ideálne sú na rekreačnú hru aj na tréningy. Športová obuv PUMA ULTRA PLAY umožní kontrolu nad loptouŠportová obuv PUMA ULTRA PLAY má zvršok vyrobený zo syntetického materiálu, vďaka čomu je veľmi odolný. Doplnený je o reliéfne a tlačené detaily.Kopačky PUMA ULTRA PLAY poskytujú pohodlie aj rýchlosťKopačky PUMA ULTRA PLAY boli navrhnuté s ohľadom na pánske chodidlá. Sú špeciálne prispôsobené tak, aby vám poskytli perfektné pohodlie a súčasne skvelé vlastnosti pre maximálny výkon na ihrisku.PUMA ULTRA PLAY sú stvorené na hru na pevnom a umelom povrchuPodrážka kopačiek PUMA ULTRA PLAY TTponúka ideálny záber a je vhodná na hru na pevnom a umelom povrchu. Podošva zaistí optimálnu trakciu a uľahčí vám štart k lopte a na podlahe nezanecháva stopy. Turfy PUMA ULTRA PLAY pre najlepší možný výkonKontrola nad loptou, rýchlosť a pohodlie. Práve tieto vlastnosti vystihujú turfy PUMA ULTRA PLAY TT, ktoré vám poskytnú všetko, čo potrebujete pre najlepší možný výkon. Kľúčové vlastnosti kopačiek PUMA ULTRA PLAY TTPánske kopačky značky PUMAUrčené na hru na pevnom a umelom povrchuZvršok vyrobený zo syntetického materiáluPodošva zaistí optimálnu trakciu a uľahčí štart k lopteKopačky PUMA ULTRA PLAY zaručia rýchlosť aj pohodlieZaväzovanie pomocou klasických šnúrokFarebné vyhotovenie: zeleno-červené

Produkt Puma Ultra Play TT #64446 patrí do skupiny produktov Športová obuv od značky PUMA, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Puma Ultra Play TT - parametre produktu

KategóriaŠportová obuv, Kopačky
ZnačkaPUMA
E-shopAlza.sk

Puma Ultra Play TT - história ceny a dostupnosti

Puma Ultra Play TT - ďalšie zaujímavé produkty

Puma Ultra Play TT - ako nakúpiť najvýhodnejšie?