Pulzný oximeter BEURER PO 35

Pulzný oximeter BEURER PO 35

Pulzný oximeter BEURER PO 35

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pulzný oximeter BEURER PO 35 - popis produktu

Pulzný oximeter Beurer PO 35 patrí medzi technicky dokonalé lekárske prístroje na použitie doma, v zdravotníctve alebo na cestách. Meria jednoducho, spoľahlivo a neinvazívne saturáciu kyslíka v krvi v arteriálnej časti krvného riečišťa a srdcovú (tepovú) frekvenciu. Saturácia hemoglobínu kyslíkom udáva, koľko percent hemoglobínu a arteriálnej krvi je nasýtenej kyslíkom. Je to veľmi dôležitý parameter pre posúdenie funkcie dýchania. Pulzný oximeter je vhodný najmä pre rizikových pacientov, napr. s ochorením srdca, astmatikov, ale aj športovcov a zdravé osoby, ktoré sa pohybujú vo veľkých výškach (lyžiari, horolezci, piloti). Nízka hodnota saturácie hemoglobínu kyslíkom poukazuje prevažne na choroby, akými sú ochorenia dýchacích ciest, astma, srdcová nedostatočnosť ai. Človek s nízkou hodnotou saturácie hemoglobínu kyslíkom vykazuje príznaky ako je dýchavičnosť, zvýšenie srdcovej frekvencie, náhle potenie, nervozita a pokles výkonnosti. Náhle zníženie saturácie hemoglobínu kyslíkom je nutné ihneď riešiť s lekárom. Chronická a známa saturácia vyžaduje sledovanie pomocou oximetra a kontroly u lekára. Nastavenie: formát displeja na výšku alebo na šírku. Displej: ľahko čitateľný, 4 formáty, farebný, nastaviteľný jas, orientácia displeja je automatická (vertikálne a horizontálne usporiadanie). Záručná doba 5 rokov. Vyrobila nemecká spoločnosť Beurer.Prístroj na použitie doma, v zdravotníctve alebo na cestáchPre meranie dôležitého parametra funkcie dýchaniaJednoduché, neinvazívne a spoľahlivé meraniePre pacientov s ochorením srdca, astmatikov, športovcov i zdravé osobyJednoduché používanieNemecká kvalitaPrehľadný displejPríslušenstvo: 2 x batérie LR03, AAA (1,5 V)Pridržiavací popruhPuzdro na opasokPredĺžená 5-ročná záruka

Produkt Pulzný oximeter BEURER PO 35 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pulzné oxymetre, je v ponuke značky BEURER.

Pulzný oximeter BEURER PO 35 - parametre produktu

Pulzný oximeter BEURER PO 35 - história ceny a dostupnosti

Pulzný oximeter BEURER PO 35 - ďalšie zaujímavé produkty

Pulzný oximeter BEURER PO 35 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?