Pronefra prípravok na podporu funkcie obličiek pre mačky 180ml, Doprava zadarmo

Pronefra prípravok na podporu funkcie obličiek pre mačky 180ml, Doprava zadarmo

Pronefra prípravok na podporu funkcie obličiek pre mačky 180ml, Doprava zadarmo

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pronefra prípravok na podporu funkcie obličiek pre mačky 180ml, Doprava zadarmo - popis produktu

Obsah Pronefra prípravok na podporu funkcie obličiek 180 ml Charakteristika Pronefra prípravok na podporu funkcie obličiek PRONEFRA – perorálna suspenzia pre mačky ochutená prídavkom kuracích pečienok je dietetický veterinárny prípravok pre mačky, ktorý podporuje funkciu obličiek pri chronickej obličkovej nedostatočnosti. PRONEFRA® obsahuje 5 účinných zložiek: vápenec a uhličitan horečnatý znižujú dostupnosť fosforu jeho naviazaním v črevách za vzniku nerozpustných zlúčenín, ktoré sú následne vylúčené. Chitosan je známy tým, že v črevách dokáže naviazať uremické toxíny. Polysacharidy (Astragalus) prispievajú k udržaniu normálnej skladby obličiek znižovaním progresie fibrotických zmien. oligopeptidy z morských rýb majú vazoaktívnych účinky a pomáhajú udržiavať vyrovnaný krvný tlak. Zloženie Pronefra prípravok na podporu funkcie obličiek Astralagus (9,5%), vedľajšie produkty živočíšneho pôvodu (mäso, hydina), uhličitan vápenatý (3,57%), rybí proteín hydrolyzovaný (1,9%), uhličitan horečnatý (0,95%), chitosan (0, 95%), olej (ad 100%). Doplnkové látky na 1 kg Butylhydroxytoluén (BHT), E 321 190 mg *, polyoxyetylén (20) -sorbitan monooleát, E 433 (1) 4 800 mg. * 1 ml PRONEFRA® obsahuje okolo 0,02 mg BHT. Analytické zloženie Hrubý proteín 7,9%, hrubý olej a tuk 72,3%, popol 4,8%, vláknina 0%, vápnik 1,39%, horčík 0,27%, fosfor 0,13%, draslík 0, 19%, sodík 0,19%. Dávkovanie Podávajte dvakrát denne najlepšie s kŕmením dávkovacia striekačkou 1 ml na 4 kg ž. hm. (z počiatku najdlhšie po dobu 6 mesiacov).  PRONEFRA® môže byť podávaná s kŕmením alebo priamo do tlamy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Pred použitím si prečítajte písomnú informáciu. Po celú dobu by malo mať zviera prístup k pitnej vode.

Produkt Pronefra prípravok na podporu funkcie obličiek pre mačky 180ml, Doprava zadarmo patrí do skupiny produktov Výživové doplnky, patrí značke Virbac.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Doplnky výživy, je v ponuke značky Virbac.

Pronefra prípravok na podporu funkcie obličiek pre mačky 180ml, Doprava zadarmo - parametre produktu

Veľkosť balenia180 ml
FormaSuspenzia
DruhMačky, Psy
KategóriaVýživové doplnky, Doplnky výživy
ZnačkaVirbac

Pronefra prípravok na podporu funkcie obličiek pre mačky 180ml, Doprava zadarmo - história ceny a dostupnosti

Pronefra prípravok na podporu funkcie obličiek pre mačky 180ml, Doprava zadarmo - ďalšie zaujímavé produkty

Pronefra prípravok na podporu funkcie obličiek pre mačky 180ml, Doprava zadarmo - ako nakúpiť najvýhodnejšie?