Proclear (6 šošoviek) #51787

Proclear (6 šošoviek) #51787

Proclear (6 šošoviek) #51787

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 11,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Proclear (6 šošoviek) - popis produktu

Kontaktné šošovky Proclear (6 šošoviek): Mesačné hydrogélové kontaktné šošovky Proclear vynikajú najmä svojím unikátnym zložením. Použité materiály a kombinácia moderných technológií zaisťuje, že aj užívatelia trpiaci syndrómom suchého oka budú príjemne potešení poskytovaným pohodlím a vždy dostačujúcou vlhkosťou.  Hlavné prednosti kontaktných šošoviek Proclear (6 šošoviek)Špecifické materiálové zloženie vhodné pre nositeľov trpiacich syndrómom suchého okaKombinácia hydratačnej technológie Proclear a hydrofilnej ochrannej vrstvy bráni usadzovaniu nečistôtPerfektne udržujú vlhkosť a zaistia pohodlie aj pri dlhodobom noseníMäkké kontaktné šošovky určené na denné nosenie Sú tieto šošovky určené práve pre vás? Hľadám šošovky s mesačnou výmenou na denné užívanieTrpím syndrómom suchého oka alebo mi nevyhovujú iné typy menej kvalitných šošoviek Proclear od spoločnosti CooperVisionSpoločnosť CooperVision si zakladá na zodpovednom prístupe k svojim zákazníkom, ktorým poskytuje tie najlepšie nástroje pre starostlivosť o zrak. Uvedomuje si, že kvalitné kontaktné šošovky musia poskytovať nielen vynikajúce videnie, ale aj pohodlie a istotu. Chápe jedinečnosť každého užívateľa a špecializuje sa nielen na bežné, ale aj náročnejšie korekcie zraku. Značka CooperVision je garanciou špičkovej kvality a moderných inovácií – dnes, zajtra aj v budúcnosti. Upozornenie:Ak ste tieto kontaktné šošovky nikdy nepoužívali, neodporúčame ich zakúpenie bez predchádzajúcej odbornej skúšobnej aplikácie a konzultácie s očným špecialistom. 

Produkt Proclear (6 šošoviek) #51787 patrí do skupiny produktov Kontaktné šošovky od značky CooperVision v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Mesačné šošovky, patrí značke CooperVision, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Proclear (6 šošoviek) - parametre produktu

Proclear (6 šošoviek) - história ceny a dostupnosti

Proclear (6 šošoviek) - ďalšie zaujímavé produkty

Proclear (6 šošoviek) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?