Prírodné mydlo olivový háj s vôňou citrusov 110g

Prírodné mydlo olivový háj s vôňou citrusov 110g

Prírodné mydlo olivový háj s vôňou citrusov 110g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Prírodné mydlo olivový háj s vôňou citrusov 110g - popis produktu

Charakteristika: Prírodné mydlo olivový háj s vôňou citrusov je určené na šetrné, jemné a ekologické umývanie pokožky celého tela. Toto mydlo obsahuje okrem prírodných olejov (olivový, kokosový, slnečnicový, avokádový, babassu, bambucké maslo) aj esenciálne oleje bergamot a citrónová tráva, takže Vám prinesie pri umývaní príjemný relax.

Prítomnosť esenciálnych olejov mydlu dodáva nezanedbateľné protizápalové účinky. Kombinácia esenciálnych olejov uvoľňuje napätie a prispieva k celkovej pohode.

Vôňa: zmes esenciálnych olejov bergamot, citrónová tráva

Nepoužívať: Ak ste alergický/á na ktorúkoľvek zložku produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Návod na použitie: Vhodné na umývanie celého tela. Pri zasiahnutí do očí, vypláchnite vodou. Skladujte na suchom a vetranom mieste. Nevystavujte priamemu slnečnému svetlu. Pre dlhšiu výdrž nechajte mydlo po použití uschnúť. Nepoužívajte pri alergii na ktorúkoľvek zložku.

Zloženie: olivový olej, kokosový olej, voda, bambucké maslo, slnečnicový olej, avokádový olej, olej babassu, kyselina citrónová (zmäkčuje vodu), kyselina mliečna (zvlhčuje pokožku), esenciálny olej bergamot, esenciálny olej citrónová tráva, prírodné farbivo mica,

Všetky oleje a maslá sú v mydle zmydelnené.

Ingredients INCI:sodium olivate, sodium cocoate, aqua, sodium shea butterate, sodium sunflowerate, sodium avocadate, sodium babassate, sodium citrate, sodium lactate, essential oil bergamot, essential oil lemongrass, natural colorant mica,

Alergény / Allergens: eugenol, geraniol, linalool, citral, limonene, – prirodzene sa vyskytujúce v esenciálnych olejoch

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie! Nepoužívajte vnútorne! Spotrebujte do 9 mesiacov od dátumu výroby. 

Produkt Prírodné mydlo olivový háj s vôňou citrusov 110g je možné nájsť medzi produktmi v skupine Ekologické mydla, patrí pod značku Dranex s.r.o..

Prírodné mydlo olivový háj s vôňou citrusov 110g - parametre produktu

Koľko dní Vám vydrží balenie30
KategóriaOlivy, Mydlá, Ekologické mydla
ZnačkaDranex s.r.o.

Prírodné mydlo olivový háj s vôňou citrusov 110g - história ceny a dostupnosti

Prírodné mydlo olivový háj s vôňou citrusov 110g - ďalšie zaujímavé produkty

Prírodné mydlo olivový háj s vôňou citrusov 110g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?