Primavera Hydratačný pleťový olej Objem: 30 ml

Primavera Hydratačný pleťový olej Objem: 30 ml

Primavera Hydratačný pleťový olej Objem: 30 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Primavera Hydratačný pleťový olej Objem: 30 ml - popis produktu

Hydratačný pleťový olej PRIMAVERA - sa s láskou stará o našu pokožku. Vďaka vybraným rastlinným esenciám v unikátnom zložení intenzívne zvyšuje vlhkosť pokožky a dodáva jej väčšiu pružnosť a vitalitu.

Je určený pre normálnu až suchú pleť. Vďaka svojej rýchlo sa vstrebávajúcej textúre okamžite vitalizuje a stáva sa tak jedinečným darčekom  pre našu pokožku. 

Cenné prírodné zložky účinne aktivujú našu prirodzenú kožnú bariéru a dodávajú našej pleti vitálny vzhľad a prirodzený jas.

Použitie:

Zahrejte olej medzi dlaňami a malými krúživými pohybmi vmasírujte na očistenú a zvlhčenú pokožku tváre.

Obsahuje:

  • Bio olej zo semienok Čiernych ríbezlí: Intenzívne sa stará o našu pokožku. Obsahuje špeciálne spektrum mastných kyselín, vďaka ktorým je naša pleť pružná, jemná a revitalizovaná.
  • Bio olej z Malinových semien: Tento olej má vysoký obsah omega-3 a omega-6 mastných kyselín a je bohatý na vitamín E. Zabraňuje starnutiu, upokojuje citlivú a podráždenú pokožku a účinne  chráni pleť pred vplyvmi vonkajšieho prostredia.
  • Bio olej z himalájskej Čerešne: Vďaka svojmu zloženiu pôsobí tento špeciálny olej na pokožku obzvlášť upokojujúco a dodáva jej novú pružnosť a vitalitu.
  • Bio olej z Marhuľových jadier: Jeho výnimočné zloženie bohaté na kyselinu olejovú, linolovú, ako aj nasýtené mastné kyseliny, revitalizuje  a vracia pružnosť a žiarivosť zvlásť jemnej, suchej a citlivej pokožke.
  • Bio Avokádový olej : Stará sa o hebkosť našej pokožky, posilňuje ju a chráni pred voľnými radikálmi.  

Doplnková informácia:

  • Fľaša z číreho skla s pipetovou sklenenou trubicou, uzáver vyrobený z močovinovej formovacej hmoty (UF), pipetová špička vyrobená z TPE (termoplastický elastomér).
  • Kartón z trvalo udržateľného lesného hospodárstva.
  • Obal je recyklovateľný. Pre optimálnu recykláciu vyhoďte sklenenú fľašu a pipetové sklo do odpadového skla, kartónové obaly do odpadového papiera a uzávery do nádrže na plasty.

 

Produkt Primavera Hydratačný pleťový olej Objem: 30 ml patrí do skupiny produktov Pleťové oleje od značky Primavera, nájdete ho u predajcu Bioterra.sk.

Primavera Hydratačný pleťový olej Objem: 30 ml - parametre produktu

Objem30 ml
KategóriaOleje, Pleťové oleje
ZnačkaPrimavera
E-shopBioterra.sk

Primavera Hydratačný pleťový olej Objem: 30 ml - história ceny a dostupnosti

Primavera Hydratačný pleťový olej Objem: 30 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Primavera Hydratačný pleťový olej Objem: 30 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?