Primavera Hydratačný pleťový fluid Objem: 30 ml

Primavera Hydratačný pleťový fluid Objem: 30 ml

Primavera Hydratačný pleťový fluid Objem: 30 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Primavera Hydratačný pleťový fluid Objem: 30 ml - popis produktu

Hydratačný pleťový fluid PRIMAVERA - sa s láskou stará o našu pokožku. Zmyselne voňajúci, ľahký krémový fluid sa rýchlo vstrebáva okamžite osviežuje, chráni pred vonkajšími vplyvmi a poskytuje dlhotrvajúce zvýšenie vlhkosti pokožky.

Je určený pre normálnu až suchú pokožku.  Jedinečné zloženie čistej sily prírody, premení každodennú starostlivosť na zmyselný zážitok pre pokožku aj zmysly. 

Vďaka prírodným aktívnym zložkám účinne aktivuje našu prirodzenú kožnú bariéru, chráni našu pokožku pred predčasným starnutím spôsobeným vonkajšími vplyvmi prostredia a necháva ju zažiariť v jej jedinečnej kráse. 

Použitie:

Ráno a večer naneste a jemne vmasírujte  na vyčistenú a tonizovanú pleť.

Obsahuje:

  • Bio olej zo semienok Čiernych ríbezlí: Intenzívne sa stará o našu pokožku. Obsahuje špeciálne spektrum mastných kyselín, vďaka ktorým je naša pleť pružná, jemná a revitalizovaná.
  • Bio olej zo semienok Chia: Chia semienka sú známe ako superpotravina a sú veľmi účinné aj v kozmetike. Majú veľmi vysoký obsah omega-3 a omega-6 mastných kyselín, účinne hydratujú, skľudňujú a chránia pleť pred vplyvmi vonkajšieho prostredia.
  • Extrakt z plodov Schizandry: Tento výťažok z drobných červených plodov sa vyznačuje vysokým podielom cenných zložiek, ktoré sú obzvlášť výživné pre pokožku.
  • Extrakt s ochladzujúcim účinkom: Je výťažkom z mäty piepornej, zázvoru a koreňa reďkovky. Má upkojujúci a chladivý účinok.
  • Rastlinná kyselina hyalurónová (vysokomolekulárna): Vo veľkej miere viaže vodu, pleť pôsobí žiarivejšie, sviežejšie a vyrovnanejšie.
  • Olej Kendi: Tiež známy ako olej z orieškov Kukui, získava sa z rovnomenného stromu, z orecha kukui, ktorý rastie v Indonézii a na Havaji. Olej je obzvlášť bohatý na nenasýtené mastné kyseliny, a preto priaznivo pôsobí na pokožku.

Doplnková informácia:

  • Obal z PCR HDPE/PETG/LDPE, dávkovacia pumpa z kompozitných materiálov.
  • Tuba vyrobená z 82% recyklovaného materiálu (bez uzáveru).
  • Kartón z trvalo udržateľného lesného hospodárstva.
  • Obal je recyklovateľný. Pre optimálnu recykláciu vyhoďte fľašu a uzáver do nádrže na plasty a kartón do starého papiera.

 

 

Tento produkt nájdete v skupine Pleťové séra od značky Primavera, nájdete ho u predajcu Bioterra.sk.

Primavera Hydratačný pleťový fluid Objem: 30 ml - parametre produktu

Objem30 ml
KategóriaPleťové séra
ZnačkaPrimavera
E-shopBioterra.sk

Primavera Hydratačný pleťový fluid Objem: 30 ml - história ceny a dostupnosti

Primavera Hydratačný pleťový fluid Objem: 30 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Primavera Hydratačný pleťový fluid Objem: 30 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?