PRIMARE PRE60

PRIMARE PRE60

PRIMARE PRE60

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

PRIMARE PRE60 - popis produktu

PRE60 je mimoriadne sofistikované riadiace centrum systému, ktoré bez námahy prináša neustále sa rozširujúci svet hudby do vášho systému v celej jeho bohatosti a rozmanitosti. Vďaka starostlivej pozornosti spoločnosti Primare k detailom, či už ide o analógový alebo digitálny zdroj, je zvuk PRE60 neuveriteľne presný a presvedčivý. Integrovaný DAC/mediálny modul PRE60 ponúka prakticky všetky možnosti digitálneho prehrávania v najvyššom rozlíšení, či už ide o streamované alebo uložené médiá. Pre jednoduché nastavenie a prevádzku systému poskytuje OLED displej na PRE60 dôležité systémové informácie. Aplikácia Primare posúva vaše ovládanie PRE60 na ďalšiu úroveň a umožňuje vám ovládať systém z vášho obľúbeného mobilného zariadenia. Bezdrôtová technológia Bluetooth® ešte viac uľahčuje objavovanie, zdieľanie a vychutnávanie hudby. Vzorkovacia frekvencia: 192 kHz Počet kanálov: 6 Frekvenčná odozva: 20 Hz - 20 kHz Pomer signál/šum: 115 dB Šírka (cm): 43.0 Hĺbka (cm): 38.5 Typ: Hi-Fi Preamplifier Balenie obsahuje: Manuál;Batérie;Napájací kábel;Trigger Cable;Diaľkové ovládanie Napájanie: 240V Vstupy: Ethernet;IR in;Coaxial;USB;RS232;XLR;RCA stereo Input;Optická Výstupy: IR out;Coaxial;XLR;Trigger OUT;Reproduktor OUT THD: 0.003% Výška (cm): 14.2 Hmotnosť netto (kg): 10.5 USB: Áno Slúchadlový výstup: Nie Krajina pôvodu: Švédsko Ethernet: Áno Farba: Šedá Diaľkové ovládanie: Áno Bluetooth: Nie

Tento produkt sa nachádza v kategórii Hi-Fi systémy, patrí značke PRIMARE, farebný variant je Grey, nájdete ho v e-shope Muziker.sk.

PRIMARE PRE60 - parametre produktu

FarbaGrey
KategóriaHi-Fi systémy
ZnačkaPRIMARE
FarbaGrey
E-shopMuziker.sk

PRIMARE PRE60 - história ceny a dostupnosti

PRIMARE PRE60 - ďalšie zaujímavé produkty

PRIMARE PRE60 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?